joi, 24 septembrie 2009

Puţintică primenire de toamnă

Nou fiind într-ale interneţilor, m-am apucat niţel de adus ceva culoare pe blog. Schimbările sunt mărunte, dar sesizabile. Am scos widgetul de RSS, deoarece o sursă sigură mi-a spus că RSS e tehnologia Necuratului. Tot astăzi inaugurez noua secţiune cu Mesaje de la credincioşi, pe care vă invit s-o vizitaţi.

Slavă Ţie, Doamne, slavă Ţie!

7 comentarii:

  1. Ai scos RSS-ul, „părințele”? Poi atunci cum îi vrea mătăluță să mai afle dreptcredincioșii ce s-a mai scris acilea? Da' Interneții, bată-i vina, a cui tehnologie or fi?

    Hai că era fain dacă nu călcai în străchini așa devreme, puteai să mai lași o vreme impresia că ești cine susții că ai fi (eu în locul cuviosului din poza ta, mare mi-ar mai fi mîhnirea să aflu că Interneții necurați îs plini de glumeți care îmi folosesc imaginea pentru a discredita sfînta dogmă).

    RăspundețiȘtergere
  2. Parinte, dar cum iti mai pot urmari povata daca scoti RSS-ul? O sa raman mahnit cand nu imi mai luminezi ziua cu solutii la problemele credinciosilor si raspunsuri la intrebarile lor (care apropo, nu cunosc alt duhovnic capabil sa le ofere!!!)

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alex , cum adica " puteai sa mai lasi o vreme impresia ca esti cine sustii ca ai fi" ??? Adica abia acum te-ai prins??? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaaaai cat de taaareeeee!!! Intr-un fel e tare ca ai facut panarama asta de blog si te distrezi de nu mai poti pe seama "credinciosilor". Am citit din porcariile de aici si sincer am ras cu pofta, e super funny :)) e tare rau :)) dar banuiesc ca te cam plictisesti de ai atata timp pt blogu asta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim din 24 septembrie 2009 17:34, cine se plictiseste si are timp sa citeasca blogu asta?! Ia zi...

    Parinte, nu lua in seama insulta, ci iarta-l, ca nu stie ce zice!

    δόξα σας Χριστός!

    RăspundețiȘtergere
  6. @al doilea „Anonim”: primele postări nu aveau atîtea scăpări (care bineînțeles că sînt intenționate) și o vreme chiar „citeai și te cruceai”, zicîndu-ți că o fi pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt Anonim #2 si #4,

    Alex, ai dreptate, in primele zile am dat link-ul la multi si erau inclinati sa creada ca e pe bune, era cam 20% parodie, dar acuma e vizibil pentru fundamentalisti, si usor de combatut de ignoranti.

    Sa speram ca se mai gasesc niste intrebari interesante :)

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.