joi, 1 ianuarie 2009

Mesaje de la credincioși

Avem aici, dragii moşului, o succintă colecţie de mesaje primite prin intermediul e-mailului de la diverşi credincioşi. Răspunsurile Cuviosului Ilarie, atunci când există, sunt întotdeauna pe fond verde. Pe lângă discuţii se găsesc şi comentarii care fie au fost mutate aici, deoarece nu-şi aveau locul la comentarii, fie au fost copiate aici deoarece ies în evidenţă.

Esti un antisemit paranoic care se vrea a fi calugar.
Blogul acesta va fi inchis. Voi avea grija de acest lucru. Este cea mai mare porcarie pe care am vazut-o pana acum.

Ai fost reclamat pentru rasism. Poate asa mai vii de acasa bai raspopitule. Vedea-ti-as blogul inchis!
Amin!

Doamne ajuta Doresc sati spun cum lam cunoscut pe DUMNEZEU .Am visat o biserica.De ce ma apropiam de ia simteam oiubire .Am intrat in ea.Am vazut deasupra altarului un triunghi cu un ochi.Acel ochi a clipit .Atunci a iesit din inima mea ceva ca o energie.Mam trezit cu o pace sufleteasca de nedescris.Nu stiu cat timp a durat.Am simtit si am inteles ca IISUS este iubire.Am fost cam direct cu tine.Am urmarit raspunsurile pe care le dai.Cu alta ocazie am sati spun despre prima spovedanie ,si despre prima impartasanie,cea ce am simtit atunci.Sunt un simplu muncitor si nu prea le am cu scrisul .Sper sa intelegi cea ce am scris.Poate imi dai si un raspuns prietenesc
Un muncitor agramat a visat o biserică. In consecinţă, Dumnezeu există.

UN PARINTE SA FOLOSEASCA ASTFEL DE CUVINTE???SE POATE ASA CEVA? MAI AI CURAJUL SA TE NUMESTI CALUGAR?

Preot idiot , auzi tu credinta pe net si toate cacaturile :)) Ori este retardat ori este satananist :))

sunteti niste atei pacatosi si credeti ca intelegeti Crestinismul si pe Domnul Nostru Issus Christos dar va inselati si pacatuiti.
daca asa numitul Ilarie asta imi dadea mie o palma ii intorceam si celalalt obraz dar ce face el aici e blasfemie si manipulare. Eu ma rog la Dumnezeu sa Il ierte dar pacatele asa grele sunt cred de neiertat. Oricum numai Dumnezeu hotarasteiar cu cuvinte urate ma adresez duhului necurat care il ispiteste si il chinuieste asa greu sa pacatuiasca.
Sper sa il prinda politia si sa il duca la manastire poate vor reusi acolo sa scoata duhurile astea din el si poate sub ingrijirea maicilor se va intoarce la Dumnezeu.

Nenorocitule, nu ai nici un pic de bun simt si rusine sa afisezi osteneala si credinta unor Parinti de o moralitate impecabila alaturi de acest gunoi si batjocora de blog. Ai depasit orice limita a nesimtiri si de aici incolo nu mai este gluma, e blasfemie si manipulare de o gravitate fara limite.
Saptamana trecuta am sunat la Patriarhie si mi-au spus ca esti o lichea care vrea sa se infiga in credinta noastra stramoseasca si sa o distruga. DAR NU VEI REUSI CACI DUMNEZEU E MARE SI PUTERNIC IAR PEDEAPSA LUI VA FI CRANCENA.
Dimineata am sunat la politie si te vor cauta, te vor gasi si vei fi inchis pe viata, spurcatule.
Alo, Pompierii! Poliţia! Procuratura! Băsescu! Uniunea Europeană!

ce rahat de blog!

Te rog sa scoti de la linkuri adresa Apologeticum. Vad ca promovati site-uri atee si blasfemiatoare si nu vrem sa aparam alaturi de ele
Ne pare rău, dar pretenţiile dumneavoastră exagerate nu pot fi satisfăcute în acest moment. Vă rugăm reveniţi.

Esti TOTAL absurd, iar ceea ce faci e strigator la cer! Citind lucrurile astea, m-a cuprins de-a dreptul o stare de nervi. Ori esti cineva care face o panaraman din toata teologia, ori esti dus cu pluta pe alte meleaguri. Spui acolo ca Dumnezeu uraste pe cineva inainte sa fie nascut, spui ca unii oameni sunt deja condomnati. Prin urmare ce libertate poate avea un suflet mai departe?! Sa se bucure doar de libertatea vietii asteia? Care ce libertate e in momentul care stai cu parul deasupra capului ca poate mergi in IAD? Crestinismul asta provoaca depresii existentiale si este sursa (IN UNELE CAZURI, NU in toate) rautatilor ce se petrec in sufletele unor oameni. Din cauza crestinismului care este prea orgolios ca sa inteleaga si alte perspective, din cauza crestinismului care are impresia ca detine "Adevarul Absolut". Iar TU, cel care faci acest blog, repet, ori esti cineva care vrea sa faca o panarama din teologie si pe cat sunt eu impotriva crestinismului, cu atata te dispretuiesc pentru actul tau de imbecilitate si ipocrizie; ori esti dus cu pluta. De ce spun asta? pentru ca am considerat ca trebuie sa cunosc si eu ce inseamna teologia si ce e crestinismul, iar extrem de multe lucruri care le citesc aici sunt total gresite (din punct de vedere teologic). In textele tale, uneori simt o maniera de ironizare, de misto; poate sa fie impresia mea - de asta spun, daca nu esti cineva care face o panarama, esti dus cu pluta. Sper cu adevarat sa nu-mi dai raspuns inapoi la acest comentariu.
Nu fac mişto, nu ştiu de unde ai căpătat impresia asta greşită.

MORI NENOROCITULE !!! DISPARI ATEU IMPUTIT !!!
Puf! Am dispărut.

MUIE STEAOA
GIGI, PLEACĂ DIN GHENCEA!

sugi pula porc batran

E imposibil ca cineva sa creada cu adevarat in ceea ce zicea Hristos si sa transmita un mesaj asa plin de ura. De ce ar face cineva asta? Eu zic ca daca acest zeu crestin exista si are atributele pe care credinciosii le propovaduiesc cam stie sa isi poarte singur de grija si nu are nevoie de unul din sclavii sai sa ii poarte razboaile desi "sfanta" scriptura m-ar cam contrazice din acest punct de vedere. Practice what you preach.

Sa va fie rusine, ordinari impostori si fatarnici, tuturor nimicurilor asa-zis cuvioase!

Esti un nemernic pacatos si satanist. vei arde in IAD, nu stiu cum nu iti crapa obrazul de rusina sa blasfemiezi in acest hal. Cum poti sa iei in desert invatamintele sfinte de la o biserica cu o vechime de 2000 de ani. Spurcatule si nenorocitule esti o gluma proasta care te va costa viata. vei arde in iad ateu si homosexual nemrnic . meriti sa fi jupuit de viu si asa vei pati in iad unde vei ajunge curand. nu va lasa Domnul Dumnezeu un misel ca tine sa scape nepedepsit.
Doamne ajuta si sterge-l de pe fata pamantului aceasta blasfemie infecta.
Moarte necredincioşilor!

Nici o diferentza intre preotzii noshtri shi talibanii aia care ishi tzin femeile imbracate intr-un sac, shi care profita de prostia supushilor... Suntetzi totzi o apa sh-un pamant cu religiile voastre...tot ce vretzi e sa avetzi cat mai multzi enoriashi care sa dea shi banii de ultima paine la biserica. Parazitzi in cel mai pur sens al cuvantului!

Rusine sa-ti fie nemernice! Pentru hulele si sminteala pe care o faci oamenilor ma rog la bunul Dumnezeu sa te faca sa simti, pe tine si pe intreg neamul tau sfanta Sa manie! Sa nu va ridicati din dureri pina nu veti canta cu inimile curatite prin suferinta 'Binecuvintat este Cel ce vine in numele Domnului'!
Asa sa ma auda Dumnezeu!
Anca

Vezi că-i păcat să doreşti răul duşmanilor. Să mă iubeşti aşa cum îi iubeşti pe părinţii tăi, iar cu gura cu care-i săruţi să-mi faci o felaţie.

Tocmai asta este, ca nu-ti doresc raul. Suferinta spre indreptare, ca batrin imbunatatit ce esti ar trebui sa stii, este un bine pe care numai cel ce te iubeste poate sa ti-l doreasca. Asadar sa-ti deie bunul Dumnezeu multa suferinta, atit sufleteasca cit si trupeasca, atit de multa pina iti va fringe sufletul murdarit!
Doamne ajuta!
Anca

Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Ţi-aş rămâne recunoscător dacă ai putea să te rogi la Dumnezeu să mă pedepsească în atare fel.
Sper că nu mă uiţi cu felaţia aia.
Doamne ajută!

Mori in gatul matii din proprie initiativa!

Voi chiar nu vedeti cate prosti sunt spuse aici. ? Ce aveti cu cei de la holograf, cu Dan Bitman? Harry Potter. Hai sa fim seriosi peste tot se spune ca Dumnezeu ne iubeste pe toti in mod egal. Ok ? Tiganii ? Ajung sa cred ca blogul tau este o mare prostie, pardon deja cred. Intri cu ip-uri diferite ...poate ai auzit si tu de proxy si iti dai singur comenturi, intrebari si asa. Ti-ai creat propria ta lume de prostie. L-ai cunoscut pe Dumnezeu ? Ai fost cu el la o cafea sau cum l-ai cunoscut ? Tu nu vezi cate prostii poti sa scri aici? Poate acei TIGANI sau ASIATICII GALBEJITI sunt mai credinciosi decat NOI cei ALBI ... Asta e rasism si nu cred ca Dumnezeu ar vrea asa ceva. Mi se face sila cand vad cum iti zice lumea (sau cum vb singur) . Tot ce este pe acest blog este o mare conspiratie. Nu cred ca ai CURAJ , mai om invarsta, ca sa folosesc un limbaj adecvat ca asa m-a invatat domna Paler sa accepti acest POST.

In primul rand Dumnezeu nu este rasist.Si in al doilea rand las-o mai moale cu holograf si altii...care e legatura lor cu teoriile sustinute de tine? ca inca nu mi-am dat seama.

Blogul asta este o blasfemie, rusine! Pentru cei care habar n-au cum vorbeste si se comporta un calugar, mergeti si cunoasteti unul. Expresii de genul: 'deliciile amorului anal', 'ei uita ca acest dumnezeu tine cont de gaura in care ti-o tragi'.. si alte magarii nu se gasesc in vocabularul unui calugar. Sinteti niste porci.

MUIEEEEEEEEEEEEEEE !!!

esti un ignorant ,tu si toti credinciosii din ziua de astazi ,spalati pe creier si fara ratiune ... m-am saturat de RELIGIA VOASTRA MISOGINA
cum intri in biserica, 10.ooo de sfinti pictati pe perete si doar 1 femeie 2, si pe deasupra numai barbatii au voie sa fie preoti si sa castige bani grei din asta
scarbos, si oricum ce relevanta are daca exista sau nu Dumnezeu ? ce? EL te ajuta sa-ti platesti facturile in fiecare luna ???????
pfffffffffffff
IGNORANTI

Ego vos maledictio in nomine magni dei nostri Satanus. “Gloria Satanus, et Belial et Spiritui maloso.” Amen.
Aproba comentariul daca ai curajul sa i te opui marelui Domini Inferi, Satanus. Pregatiti-va sa il infruntati pe Satan, asa cum va pregatiti pentru intoracerea jalnicului vostru hristos.
Astaroth
Sentio aliquos togatos contra me conspirare.

pot doar sa transmit "parintelui": "Sa nu iei in desert numele Domnului!" ca este pacat strigator la cer. cele scrise mai sus de dansu tarasc prin tina toate invataturile crestinesti. Mai mult concluziile trase de "parinte" par a fi cele din gluma cu cercetatorul care cere purecelui sa sara dupa ce ii taie picioarele, la refuzul acestuia, cercetatorul trage concluzia ca purecele nu aude...ce aveti mah cu aia de la Holograf???

ala care te ascunzi sub numele de calugar esti un porc. Vei arde in iad pentru hulele pe care le vomiti pe blogul asta. Ce voi zice vazind atita magarie si rautate? Doamne iarta-l ca nu stie ce face....
Anca

tocmai am sunat la Patriarhie si mi s-a confirmat ca acest blog nu apartine unui calugar. Deci dragi oameni care nu aveti de lucru si incercati sa gasiti raspunsuri...nu e asta locul si nici omul, poate aveti curiozitatea sa cititi comentul si sa va intre mintile in cap. Niciodata un om al Bisericii nu va suferi de rasism cum sufera acesta si niciodata un calugar nu se va da ceea ce nu e!!!

Buna Ziua Prea-cuvioase,
Tot citind blogul dumenavoastra care face putina valva in sens negativ (*multi il vad exagerat si excentric) am ajuns la concluzia ca toate invataturile nu au nici o valoare pana nu reusiti sa loviti si in pacatul simoniei care musteste in multe episcopii. Pentru mine BOR (a nu se confunda cu ortodoxia) nu inseamna cu nimic mai mult decat PSD – un partid politic corupt. Administratia bisericii noastre este jalnica, delasatoare, fara un scop pe terman lung si ocupata numai de pietre si nu oameni. Acum… nici nu imi imaginez ca poate sa o schimbe cineva si sa o scape de uscaturile care se intind ca intr-o padure bolnava, poate in 2-3 generatii sa se mai aseze linistea – doar observ ca si corutpia se transmite de la o generatie la alta – sper sa ne ajute Dumenzeu. Atata timp cat vor fi voci din sanul BOR care sa loveasca in aceste pacate ale BOR – am sa continui sa am speranta. Pana atunci totul e in desert – ne chinuim sa ne mantuim noi si inchidem ochii la manturiea administratiei BOR. Si Iisus Hristos se ruga in templu, in casa Tatalui sau – dar a pus si mana pe bici.
Deci – Atata timp cat aparatorii credintei pe net se iau doar de pacate, listeaza doar pedepse fara solutii concrete pentru eliminarea lor si nimeni nu salta un cuvant impotriva simoniei din BOR pentru mine nu inesamna decat ca umbla cu jumataturi – nu sunt calzi si nici reci – sunt calduti. Cred ca stiti ce face Mantuitorul cu cei calduti?
Cateva sfaturi:
~ Traim vremuri grele care iti fura mintea si inrobesc sufletul indepartundu-te de Dumnezeu. Incercati sa scoatei ceea ce e bun din om, sa il indreptati spre lumina divina si sa il ajutati sa isi deschida inima lui Hristos. Altfel; daca iesiti doar cu bata la poarta nu mai intra nimeni nou in Biserica.
~ Nimeni nu e fara de pacat, si lupta cu pacatul e un razboi care nu se termina niciodata inconjurati fiind de atatea ispite. Sa lasam lupta sa continue in sufletele noastre si sa ne concentram si pe semenul nostru sarman, sa il ajutam sa primesca si bunatate. Chiar daca nu au toti timp de asta sau sa faca ceva concret - tot putem sa avem mereu in masina macar o conserva sa o dam la un cersetor sau un biscuit sa dam la un caine flamand.
~ Nu toti am avut sansa sa mergem la manastire. Eu cred ca e mai usor sa te mantuiesti in casa Domnului decat inafara ei inconjurat de ispite. Nu neg ca standardele se ridica mult atunci cand esti in manastire insa e una sa faci pe viteazul si sa strigi la pacate altora din spatele zidurilor cetatii Domnului si alta sa fii pe campul de lupta inconjurat de rautatile lumii. Deci mai usor cu acuzele – si mai multa atentie data partilor constructive,
~ Mantuirea nu e un scop in sine, ea este un dar divin venit din judecata divina pe baza faptelor si credintei noastre. Scopul in sine este mult mai complex si el cuprinde si dragostea de Dumnezeu si de aproape. Asa cum ai grija de tine, asa sa ai si de aproape dar si de Dumnezeu.
~ Exista si egoism si narcisism in credinta fiecaruia. Lipsa smereniei se manifesta si prin privirea aruncata de sus asupra celor pacatosi.
Ce as vrea sa vad pe blog:
~ Sa vad poze cu manastiri.
~ Poze cu viata in manastire.
~ Poze cu lucrul la manastire.
~ Poze cu natura din jurul manastirilor.
~ Muzica bisericeasca. (*nu slujbe)
~ Sfaturi moderate si adaptate la vremurile noastre.
~ Dragoste si lumina – nu ura si dusmanie.
Multa sanatate,
Cristi

32 de comentarii:

  1. Parinte, am o intrebare, daca nu te deranjez din sfanta rugaciune: sfintia-ta ai cantat la bass in trupa ZZ Top?

    Sanatate si milostivenie, parinte Ilarie, si
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate stiu, e creatorul riff-ului din 'La Grange'

    RăspundețiȘtergere
  3. Cuvioase Ilarie adivăr curat iesî pi guriţa matali, eu fac plecăciuni în faţa dumitali şî rogu-mă la dumnemnezău şî la toţ sfiinţâi sâ-ţ deie multî, multî sănătati şî viaţî lungî pentru c-avem maaaaari nivoii di tini..cini ştii când om mai ave parti de-aşă brav slujnic indreptar al suflitilor noastri impuţâti.
    Domni ajutî!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te rog sa scoti de la linkuri adresa Apologeticum. Vad ca promovati site-uri atee si blasfemiatoare si nu vrem sa aparam alaturi de ele

    RăspundețiȘtergere
  5. Apologeticum, ce-ar fi sa nu mai stergeti comentarii care nu va convin?

    RăspundețiȘtergere
  6. bai bagabont de cacat , sunt un crestin ortodox practicant, pe nume Gika - Purcica. Vreau sa-ti spun ca daca te prind, iti trag un sut in pula. Muie steaua

    RăspundețiȘtergere
  7. A rade de credinta unor oameni, a le batjocori practicile,a le terfeli cele mai intime convingeri, a face misto de tot ce au ei mai sfant, este pana la urma o dovada de intoleranta...E un afront adus insasi umanitatii...DAR E ASA DE AMUZANT!

    Daca-i de ras, sa radem asadar!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mda... am citit mai mult de pe blogul lui adevarat (FaraDumnezeu) si mi-am cam schimbat parerea... chiar credeam ca e caterinca omu', da' din pacate e doar un alt frustrat... cel putin asa deduc dupa ce-am citit inca cateva entry-uri... dezamagitor... oricum, interesanta este inversunarea... stii, cand vad un asa-zis ateu sictirit pe care-l doare-n pix de toti si de toate si pur si simplu traieste ca animalu' pentru ca asa se si considera, ok... mi se pare foarte trist, dar oricum, mai sincer, mai autentic! Dar inversunarea ateista, fie ca ia forme comuniste ca acum 50 de ani, fie ca ia forme extremiste liberale, ca in cazul de fatza, mi se pare penibila... fii dom'ne ZEN! Puterea cu care apara niste principii goale (libertate, egalitate, fraternitate, moralitate), niste cuvinte care sunt doar praf daca Dumnezeu nu exista... bah frate, daca esti ateu, ai alte chestii de facut, nu sa deschizi ochii "indoctrinatilor crestini orbi" cu propaganda asidua... Stau cateodata si ma gandesc, "ce-as face daca intr-adevar as fi ateu.... daca nu cumva chiar sunt dar nu-mi dau seama (???))" - pai bah, m-ar durea in cur de toti si de toate, live free and die young, and all this shit, si gata... (sa nu se inteleaga neaparat ca as fi anarhist). Dar sa m-apuc sa militez impotriva crestinismului... cred ca m-as simti un ateu imbecil... pierdere de timp! (care si-asa e foarte limitat, ca doar nu mai e nimic dupa!!!) Parerea mea e ca setea de prozelitism (si a lui Dawkins, si a Cuviosului Ilarie, pe numele sau adevarat FaraDumnezeu) e prima dovada a shubrezimii ateismului autentic. Asa cum nimeni nu poa-sa se gandeasca la nimic, asa nu cred nici ca ateismul autentic nu poate exista... sau cum ar fi zis cineva care a scris mai frumos despre om decat Dawkins, Darwin, Marx, Scrabble, sau altii, "nu exista atei pe patul de moarte". Daca nu va place exprimarea cu privitul la propria constiinta (care nu exista, nu?), atunci incercati corespondenta "stiintifica" si mai analizati-va, mai bagati un pic de introspectie d-aia psihanalitica rau (ca si Freud va place mult... e cu homo, cu d-alea) inainte sa va avantati in dezbateri de genul asta, destul de... dificile, zic eu. Oricum, trebuie sa recunosc ca am ras si eu destul de bine la faza cu Holograf si Dan Bitman :)) Buna de tot!... chiar ca sunt la aceeasi categorie cu Harry Potter... in rest, ce pot sa zic... nu fi trist ca blogurile tale nu isi indeplinesc menirea de a fi "resurse ateiste de calitate"; nici n-ar avea cum! Vorb-aia, se chinuesc oameni de stiinta (yeah right!), cum ar fi respectabilul Dawkins impreuna cu monstri media de la carti la posturi de televiziune, sa creeze resurse ateiste de calitate, si nu prea reusesc... Nu prea exista resurse ateiste de calitate (poate doar Originea Speciilor in original)... dar daca tu ataci crestinismul folosind mizeria din BOR sau circul de la Ierusalim... scuza-ma... esti subtzireanu' rau de tot... de chestiile astea sunt constienti multi ortodocsi. Resurse ortodoxe de proasta calitate gasesti la tot pasul, ca si cele ateiste din cazul de fatza. Diferenta cea mare este ca resurse ortodoxe de calitate gasesti, si inca de o inestimabila valoare... si vad ca ai fost si tu destul de aproape de ele... dar le-ai citit ca "usha" lui Tzutzea. Ce frumos ar fi daca peste un timp chiar ai face misionarism crestin de prin vreo manastire ortodoxa... S-au mai intamplat cazuri... Fie ca energia din cautarile tale sa nu fie irosite in zadar pana la capat. As zice Doamne-ajuta... dar n-o sa crezi... deci iti urez noroc! Sau noroc bun! :)

    PS, ai fost crescut intr-o familie de homosexuali, sau doar crezi ca n-ar fi fost nici o problema daca ai fi avut "norocul" asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Martorul lui Mos Craciun28 septembrie 2009 la 14:50

    eshti tare roacare... Dumnezeu sa te aiba in paza (daca are pile la BGS)... Sunt ferm convins ca Doamne Doamne stie si de bascalie...
    Tu mai zi din Biblie ca asa ne intra si noua in cap cateceva... cu bascalia ta, invatam chestii..

    Hai.. Bafta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo fraticaa, am ras de m-am prapadit!!!
    Aveti grija imbecililor sa nu va spalati in zilele de sarbatoare ca sa faceti purici si pe corp, ca in creier aveti deja, si unde mai pui ca o sa ajungeti si in rai !!

    Hahaha

    RăspundețiȘtergere
  11. tot respectul...nu faci o biserica?...vreau sa ma inscriu si eu....bere+tarfe+coca=adevarata religie

    RăspundețiȘtergere
  12. "Niciodata un om al Bisericii nu va suferi de rasism cum sufera acesta"

    Ca replica la asta va recomand sa cititi aici (http://www.cetatea-crestina.org/cgi-bin/familia/desprefamilie.pl?user=). Al treilea comentariu mi se pare destul de rasist (si nu e singurul). Scrise toate de preoti (cel putin asa zic cei de pe site). Trist este ca site-ul acela NU este ela misto...

    RăspundețiȘtergere
  13. Blagosloviţi, părinte, şi iertaţi ! Vă cer iertare din suflet pentru toţi cei care au ales să scrie aici necuviinţe. Doamne, iartă-i că nu ştiu ce fac ! Domnul să vă aibă în paza Lui ! Doamne ajută !

    RăspundețiȘtergere
  14. Cules de pe un alt site...
    Intrebare de la un credincios:
    " Sarut mana parinte, spuneti-mi , Va rog:
    1. Cand se fac impreunari trupesti intre soti dupa randuiala bisericeasca. Duminica dupa masa este acceptabil ?
    2. Dupa impreunarea trupeasca cat timp nu se permite atingerea de lucruri sfinte?
    "

    Raspunsul preotului:
    "
    Conform randuileii lasate noua de batrini, pentru impreunare sunt permise zilele de marti si joi! Duminica nu este acceptabil a se face asa ceva! Dupa impreunare, nu se permite de a atinge de lucruri sfantite pana in ziua urmatoare.
    "

    Ce parere aveti dumneavoastra despre acest sfat duhovnicesc si mai ales despre cel care a cerut acest sfat... Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Preot idiot , auzi tu credinta pe net si toate cacaturile :)) Ori este retardat ori este satananist :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Ţi-aş rămâne recunoscător dacă ai putea să te rogi la Dumnezeu să mă pedepsească în atare fel.
    Sper că nu mă uiţi cu felaţia aia.
    Doamne ajută!



    UN PARINTE SA FOLOSEASCA ASTFEL DE CUVINTE???SE POATE ASA CEVA? MAI AI CURAJUL SA TE NUMESTI CALUGAR?

    RăspundețiȘtergere
  17. de mult nu am mai citit ceva atât de distractiv. v-am adăugat la blogroll, părinte, pe wordpress. doamne ajută.

    RăspundețiȘtergere
  18. Preacuvioase, saptamana asta a trecut la cele sfinte tatal meu.
    Necuratul si-a varat coada si a trebuit sa tinem slujba cu 2 preacuviosi slujitori ai Domnului: unul care era proprietarul Sfintei Biserici in care a fost depus tatal meu, iar altul preotul paroh.
    Am cateva intrebari:
    1. De ce a trebuit sa se mai bage si preotul paroh in procesul funerar, atat timp cat familia decedatului a ales un alt preot si o alta biserica?
    2. De ce preotul paroh poate face reclamatie la mitropolie preotului la care ne-am dus noi de buna voie?
    3. De ce nu pot sa schimb preotul paroh? Nu cred ca tata a fost asa de pacatos incat sa-i trebuiasca 2 popi la cap si sigur nici alte rude nu cred ca sunt atat de pacatoase.

    Astept cu interes un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  19. Absolut geniala idee, nu am mai ras de mult cu atata pofta.. Cu adevarat trist ar fi ca unele din intrebarile puse aici sa fie pe bune, sau sunt? >:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai baieti care aveti ceva cu 'rasistii',....eu nu prea m-am obosit sa citesc ce a scris popa pe aici dar in schimb am aruncat o privire pe ce a fost scris de voi, adica prosemiti eventual semiti din aia care sprijina ovreii sau chiar ovrei cu credinta ca ei sunt alesii lui Dumnezeu...Am si eu ceva cu voi cei care sprijiniti ovreii in special si care mai sunteti si romani: www.youtube.com/watch?v=rgD2bx57Qfk
    Hai sa vedem care are tupeu sa mai zica ceva rau si despre asta...

    RăspundețiȘtergere
  21. Sarut mana parinte! Nici nu stiu cum sa incep...nici nu stiu ce sa va spun...poate ca cuvintele sunt de prisos....insa m-ati impresionat foarte mult cu invataturile bune pe care le dati tuturor credinciosilor si mult m-am necajit cand am vazut mesajele necredincisilor NECRESTINI, caci sunt crestini doar cu numele, nu si cu faptele!!!!!! Rusine sa le fie pentru tot ce va spun...oare nu-i mustra constiinta?? dar eu nu sunt in masura sa-i judec pe altii, din moment ce sunt cel mai pacatos om... totusi nu inteleg de ce sunt interesati si citesc de ceea ce spuneti, din moment ce nu sunt de acord si va spun o groaza de lucruri porcoase!!! Saracii....sa ne rugam pentru ei, caci de ar fi pentru moment in fundul iadului, ce n-ar da saracii sa nu fi spus vorbe obescene, blasfemii, injuriii si toate cuvintele urate pe care vi le adreseaza... Nu inteleg de ce au ajuns sa considere binele rau si invers.... Ar trebui sa ne gandim ca viata asta e asa de scurta....incat NU SA NE TRAIM CLIPA, ci S-O TRAIM MEREU IN DOMNUL! Caci, chiar de am suferi viata intreaga lipsindu-ne de placerile lumii acesteia tot nu am putea sa-i multumim lui Dumnezeu ca L-A JERTFIT pe PROPRIUL SAU FIU pentru ca sa ne izbaveasca pe noi nevrednicii de focul iadului, de chinurile lui, care dureaza VESNIC...numai daca ne-am gandi noi mereu la VESNICIA SUFLETULUI ce bine ar fi si n-am mai face atatea pacate...si am suferi orice in viata aceasta trecatoare....care trece pana la urma si care nu e nimic in comparatie cu VESNICIA care numai daca ne gandim.....nu se termina niciodata!!!! Deci ce e mai important....viata aceasta trecatoare sau VESNICIA care nu se termina niciodata...? Oameni buni si crestini va rog din suflet ganditi-va si nu-i mai adresati atatea cuvinte jignitoare OMULUI LUI DUMNEZEU peste care Domnul si-a revarsat tot harul sau....caci noi nu suntem vrednci in comparatie cu dansul care a primit si are HARUL LUI DUMNEZEU. Ma iertati pe mine nevrednica si cea mai pacatoasa dintre toti oamenii si va rog sfintite parinte sa va rugati pentru mine si damilia mea catre Domnul ca sa "ne manance Raiul" cum spunea parintele Cleopa si sa ne intareasca in ispitele care ne vin si mai ales cand va fi, daca vom fi vrednici sa apucam vremea prigonirii apocaliptice ca Domnul si Maicuta Domnului sa ne intareasca si sa nu ne lase sa ne lepadam de credinta noastra ortodoxa! Ma iertati parinte. Doamne ajuta si sarut mana.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dar nu inteleg de ce postati si site-uri blasfemiatoare aici??? Nu e posibil asa ceva!!!!! NU SE POATE SI CU DUMNEZEU SI CU MAMONA!!!!!!! oameni buni, aveti mare grija!!!!! Parinte, sincer nu inteleg de ce accepti asa ceva????? Ce explicatie poti sa-mi dai pentru asta???? Cum e posibil????????? Mai ne numim si crestini ortodoxi.............

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce fel de prieteni sunt pentru dvs. Lumina sfanta sau Fara Dumnezeu??? Ori cu Dumnezeu ori cu Satana????? Astept un raspuns!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Saracu de tine!!!! Se vede ca nu esti sanatos din mai multe puncte de vedere....si sufletesc, si psihic..... Cum ai curajul sa zici ca Dumnezeu nu iubeste pe toti oamenii si ca unii sunt deja condamnati....te numeri si tu printre ei???? mai mult ca sigur.... Nu ti-e rusine ca razi de adevaratii crestini si ii numesti oite si berbecuti..? Oare tu ce esti...??? Ca om sigur NU esti??? esti diavol cu chip de om si cu suflet de fiara, esti lupul imbracat in piele de oaie!!!! Cum poti sa-i zici unei persoane ca-i faci felatie din moment ce zici ca esti calugar....???? Ce explicatie ai??? Nu ti-e tie frica de Dumnezeu si de judecata sa??? Se vede ca doar vrei sa razi de credinta ortodoxa adevarata!!!! Cum poti sa zici ca a existat sfant cu cap de caine.... poate ala esti tu care "musti" din sufletele adevaratilor crestini si latri si racnesti ca o fiara dupa sufletele lor!!! Ce prieteni sunt pentru tine Lumina sfanta si fara Dumnezeu ca le-ai postat la "Prietenii mei"...??? Esti cu dracul, nu cu Dumnezeu...saracu de tine!!!! Cum poti sa spui ca "comentariile sunt moderate din cauza unor elemente care sa aduca smintire credinciosilor...."??? Si ai numai mesaje de rahat, toate cu vorbe porcoase...unde sunt moderate ca sa nu aduca smintire???? Nu ti-e tie rusine???? ar trebui sa-ti fie!!!!!!!! Desi acum cateva zile credeam ca esti un om sfant si cuvios si te-am rugat sa te rogi pentru mine si familia mea...acum iti cer sa N-O MAI FACI!!!!! pentru ca mi-am dat seama pana la urma cine esti!!!! Ar fi mai bine sa DISPARI!!!! sa nu mai fie site-ul tau, sa fie scos si sa platesti scump si in lumea asta si in cea viitoare daca nu te pocaiesti!!!!! Acum iti cer: ROAGA-TE PENTRU TINE la Dumnezeu sa te izbaveasca de pacate si de vesnicele chinuri!!!! Pe adevaratii credinciosi NU-I VEI INSELA!!!!!!!!! Cum poti sa te numesti "Cuviosul Ilarie" din moment ce nu esti sfant si numele de Cuvios nu ti-l iei tu singur din viata aceasta, numai dupa ce un sfant e canonizat de Biserica!!!! Dar tu NU ESTI SFANT SI NICI CUVIOS!!!!!! Astept raspunsul tau!!! Caci celelalte mesaje nici nu le-ai publicat...DUMNEZEU SA TE LUMINEZE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Jesus Christ unde esti? Doamne fere...ma bufneste rasul , dar m-ar bufni si plansul daca as stii ca oamenii chiar cred ceea ce ne spune minunatia asta de "calugar"......

    RăspundețiȘtergere
  26. Yzule!!!! Tu esti ma?!?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  27. Este trist ceea ce faci tu pe blog. Zilele iti sunt numarate.

    RăspundețiȘtergere
  28. Heil Hitler! Geniala treaba asta, genial cum se agita lumea. Stima pentru cine a creat blog-ul acesta, nimic mai amuzant, mie chiar imi place :)) rock!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ziua "parinte".Din cultura mea generala,atunci cand un om se calugareste renunta la familie,avere si la toate cele lumesti...In consecinta internetul este considerat si el o ispita,ispita fiind la randul ei calea spre pacat,cel putin in cazul dumneata.Stii cat de greu imi e sa ma adresez atat la politicos cand stiu ca vorbesc la adresa unui psihopat care nu are de lucru si se da invatator al credintei?De cand a aparut credinta pe pamant,ea a fost transmisa prin viu grai din generatie in generatie inca din vremea Sf.Apostoli sau prin intermediul cartilor sfinte,si tu vii acum sa ne prostesti pe internet??De cand un om de 73 de ani asa cum pretinzi ca ai, stie atatea despre calculatoare si atatea cuvinte din aceasta sfera a informaticii?Rusine sa iti fie sau sa va fie daca sunteti mai multi,ca batjocoriti credinta si oamenii care o sustin!Un calugar nu injura si raspunde unor intrebari cretine precum:"Cum sa scot petele de cafea de pe covor?"Iti mai spui si cuvios,bineinteles nu este decat o ironie de prost gust...Cine stie ce atei cu pretentii de oameni culti stau in spatele acestei mizerii de blog,pe care cei mai multi utilizatori il considera o blasfemie..RUSINE!!!!

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.