vineri, 28 august 2009

În numele Tatălui şi-al Fiului şi-al Sfântului Duh, Amin!

Binecuvântează, Doamne, acest blog! Fă ca cei ce-l vizitează în căutarea răspunsurilor să găsească aici o vorbă bună, o explicaţie mulţumitoare! Ajută-mă, Doamne, să-i luminez, să-i aduc pe drumul cel bun! Fie ca toţi cei ce intră aici să fie cu o palmă mai aproape de mântuire, mai aproape de Tine, Doamne, că tu eşti Domnul puterii noastre, tare Stăpânitor, Domnul păcii, Părintele veacului ce va să fie, Împărăţia Ta este Împărăţia veşnică, şi a Ta este Împărăţia şi slava în veci. Amin.

Atenţie! Puteţi trimite întrebări la această adresă de poştă electronică: cuviosul.ilarie@gmail.com

7 comentarii:

  1. Cuvioase Ilarie,

    Vreau sa ma pregatesc cat mai bine pentru cand voi ajunge in Rai. De aceea, m-ar interesa care este structura demografica a locatarilor pentru a putea socializa mai bine cu sufletele virtuosilor intru fala Domnului. Avand in vedere faptul ca ortodoxismul, adica calea dreapta, nu s-a arat decat catorva neamuri, ma astept sa gasim acolo pe langa romani, ceva greci sau sarbi si o gramada de rusi. Totusi, un preot mi-a spus ca rusii, sarbii si grecii n-au nicio sansa pentru ca ortodoxismul lor nu este pur. Asadar este OK daca ma limitez la romana sau este cazul sa-mi bat capul cu limba lui Puskin?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine-ai venit online, parintele, ca de mult asteptam un om imbunatatit intru Hristos sa ma lumineze cu privire la Calea cea adevarata. Blogosloveste si roaga-te pentru mine, pacatosul!

    PS. Cand sa-mi trimit plin de umilinta comentariul, hop, Google (Imparatia Satanei. dupa cum bine se stie) vru sa ma puie sa scriu "fulfe", chipurile ca sa se incredinteze ca sunt om cu frica lui Dumnezeu. Parintele, bine-ai face sa poruncesti Satanei, cu puterea ce-o ai intru Hristos, sa schimbe vorbele astea pacatoase, care mie-mi suna si-a fufe, si-a vulve, Doamne iarta-ma, si n-au ce cauta pe un blog cuvios si binecredincios, cu unele pline de har, precum anafura, cristelnita si grijania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fii binecuvântat Preacuviosule. Ma numesc Raluca, am 16 ani, o preacucernica roaba a Domnului, si doresc sa stiu cum a fost insamantata Maria, cu spermatozoid divin. Am gasit pe necuratul Internet o varianta in versuri, dar nu prea m-a lamurit.

    http://sfoara.blogspot.com/2009/04/povestea-spermatozoidului-divin.html

    Rog luminare in aceasta privinta.
    In numele Tatalui, al Fiului Preaerect, al Sfintei Fecioara Neîncepută, Amin +

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi aduc aminte de tine, fata tatii. Ziceai cândva că poate ieșim la un cico. Între timp, voi da cât de repede pot un răspuns frământării dumitale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dummnezeu sa aibe mila de tine "Cuviosule Ilarie" acre esti de fapt un om care face "misto" de oamenii creduli...Dumnezeu sa aibe mila de tine si sa iti dea intelepciune

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am ras asa de bine de mult prea multa vreme =))

    RăspundețiȘtergere
  7. "Paganu"le... Puterea e a fiecaruia dintre noi. Poti sa poruncesti si singur, ai la dispozitie doua arme: "X" (supra-intitulata "inchideti"), dupa care urmatoarea incercare de postare determina schimbarea "vorbelor"... B-) A doua arma este simplul refuz de a scrie vorbele impricinate, cu acelasi efect, insa mai rapid.

    (Desi daca mare parte din combinatiile aleatoare de litere iti suna pacatos, o sa dureze ceva timp pana sa gasesti unele pline de har!)

    PS Multumesc de final. Imi aminteste de Tic in cautarea unui anumit sofer de camion. ;-)

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.