miercuri, 16 septembrie 2009

Malahia: cea mai scârboasă patimă

saru'mana parinte,

Aş vrea să ştiu şi eu, de la un călugăr dreptcredincios, care sunt urmarile săvârşirii păcatului malahiei şi ce îi aşteaptă pe lumea cealaltă pe cei ce se smintesc cu mâna?

keops

Dragă keops,

Mare şi greu este păcatul malahiei iar mrejele şi întinăciunile lui prostesc pe mulţi. Malahia este moarte şi pierzare, care se poartă cu noi mai ales la vremea tinereţilor. Malahia este atât de urâtă lui Dumnezeu, încât pentru dânsa a omorât pe Onan, feciorul lui Maleahi (care a fost fecior al lui Iacob), pentru că el a arătat întâi această răutate pe pământ şi de la care s-a numit şi „malahie”, „onanism".

Curvia fără alt trup e o batjocură la adresa lui Dumnezeu, pentru că înseamnă aducerea de jertfă Diavolului cu sămânţa trupului propriu. Folosirea de materiale adiţionale pentru stimulare se socoteşte de două ori păcatul malahiei, iar lubrifianţii în loc de scuipat se socoteşte de trei ori. Pentru dildouri şi alte asemenea obiecte există canon separat.

O aşa-numită „modă” astăzi este folosirea băşicii, sau a prezervativului, aşa cum mai e el cunoscut. Prin aceasta omul comite tot malahie, adică acelaşi păcat. Cel care a făcut aşa ceva şi se căieşte trebuie să verse conţinutul prezervativului la loc în pântecele femeii, având grijă să călăuzească sămânţa acolo unde s-ar fi dus în mod normal într-o împreunare naturală. Risipirea sămânţei este o formă superioară de batjocură a vieţii şi a lui Dumnezeu, dar înghiţirea sămânţei de bărbaţi sau femei este una din cele mai mari pervertiri care pot exista! Evitaţi pe cât posibil zona gurii, dacă de păcat nu vreţi sau nu puteţi să scăpaţi.

Consecinţa directă a acestui nenorocit păcat este privarea veşnică de Împărăţia lui Dumnezeu. Zice Sf. Ap. Pavel:

Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu? Nu va amagiţi: nici desfrînaţii, nici închinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu.
(1 Corinteni 6, 9-10)

Cei ce-şi necinstesc corpul prin malahie au parte de următoarele consecinţe fizice:

  • Îngălbenesc.
  • Le slăbeşte stomacul, ficatul, rărunchii şi bojocii.
  • Le slăbeşte vederea ochilor.
  • Pierd glasul.
  • Pierd isteţimea şi ascuţimea minţii.
  • Pierd ţinerea de minte.
  • Pierd somnul cu oarecare visuri tulburate.
  • Tremură trupul lor.
  • Le cad măselele.
  • Le vine acru în gură.
  • Au lehamite.
  • Pierd bărbăţia trupului şi a sufletului.
  • Li se umflă ochii şi li se strâmbă bărbăţia.
  • Li se întâmplă dambla.
  • Dau în orbul găinilor.
  • Le urmează scurgerea cea prin somn, de multe ori şi când sunt deştepţi.
  • Caută să se împreuneze cu lighioanele pământului.
  • Cumpără toate albumele formaţiei Holograf.
  • Îmbătrânesc curând şi mor rău şi cu ticăloşie.

De malahie se scapă foarte greu, cu multă rugăciune şi post, pentru că e unul din cele mai ispititoare păcate. Mă întristez foarte tare când tot felul de mame vin la mine şi-mi spun că copiii lor s-au apucat de foarte tineri de această patimă. Fac pe această cale un apel la toate mamele să se ocupe mai cu sârguinţă de educaţia religioasă a odraslelor lor şi să-i verifice pe aceştia dacă au făcut malahie. O modalitate uşoară este căutarea de cruste pe faianţa din baie sau pe tastatura de la calculatorul din camera copilului.

Cel ce a făcut malahie, 40 de zile se canoniseşte cu mâncare uscată (adică pâine şi apă) petrecând şi în fiecare zi făcând o sută de metanii. Va primi canonul însă pentru malahie şi între femei aceea care s-a sărutat şi pipăit cu un bărbat, dar nu a fost stricata. Iar amestecarea cu alţii, ca una ce face malahia îndoită, primeşte canonul arătat până la 80 de zile!

Scurgerea cea de la sine se face: sau cu pipăirea mâinii şi se canoniseşte 40 de zile (aceasta fiind însăşi malahie) sau fără pipăirea mâinii. Aceasta sau se face numai din supărare şi se canoniseşte o zi; sau se face cu unirea gândului fără de învoială şi pipăire şi se canoniseşte 3 zile; sau se face cu unirea gândului şi cu pipăire, fără de învoială şi se canoniseşte 7 zile; sau se face şi cu învoială fără de pipăire şi se canoniseşte 20 de zile.

Iar scurgerea cea care se face către altcineva, sau se face fără tăvălire împreună, sau cu tăvălire împreună. Cea care se face fără de tăvălire împreună, ci cu apucări şi cu sărutări, sau fără de pipăire se face, se canoniseşte 20 de zile; sau se face şi cu pipăire şi se canoniseşte 30 de zile. Iar cea care se face cu tăvălire împreună, sau către cel de un neam, se canoniseşte 80 de zile; sau către cel de alt neam, adică la dobitoace, se canoniseşte 7 ani!

Iată, aşadar, cât de crunt este acest păcat şi cât de urât este de către Domnul! Să stâm cu frică, să stăm bine, să luăm aminte!

209 comentarii:

  1. Saru´ mana parinte , am ramas profund impreisonat de blogul dumneavoastra. Experienta dvs. de viata acumulata de-a lungul timpului este un real folos pentru indobitocirea persoanelor care citesc acest blog si sunt naive sa creada ce lectii de viata ne dati. Parca Dumnezeu nu uraste pe nimeni, nu este rasist si nu este xenofob.Dvs. il vedeti ca pe un capcaun care daca-l nu-i faci pe plac sa zis cu tine. Biserica de-a lungul timpului a fost considerata un puternic instrument de manipulare a maselor nu conteaza ca este ortodoxa,catolica,islamista etc toate au acelasi rol , sa-l tina pe omul de rand in frau, sa-l prosteasca cu baliverne si legende care niciodata nu s-au adeverit si nu au explicatie logica , sa-l jecmaneasca de bani pe ¨crestin¨ la o inmormantare,nunta,botez mai stiu eu ce. Spuneti-mi va rog ce a facut bun pentru aceasta tara biserica? In 1989 tinerii ce au fost impuscati la Timisoara au murit pe treptele bisericii. De ce? Pentru ca preotii au inchis repede usile si nu stiau pe unde sa se ascunda. Dar scandalurile ce au fost in ultimii ani cu preoti homosexuali si alte lucruri murdare pe care dvs. le ziceti nu se mai pun?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dreptate ai, Parinte! Mare pacat malahia, mare pacat sa asculti Holograf, arza-i-ar focul sa-i arza!
    Adevarat spui ca malahia aduce cu sine numai pierzanie in sufletul si pe trupul omului, aproape ca pidosnicia, despre care am increderea ca vei scrie numaidecat. Laudat fie Dumnezeul nostru ca ne-a tinut departe, frate Ilarie, de toate cele ale pacatului.

    Doamne ajuta!
    Cuv. LAURENTIU, Sf. Manastire Caldarusani
    0766.060.666 (numai dupa ora 16)

    RăspundețiȘtergere
  3. Potential "Izvorator de mir"

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu tăvălire sau fără tăvălire? Asta-i întrebarea. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Incredibil!
    Internetul asta suporta chiar orice.
    Cineva mai sus spunea 'Demential'.
    De acord, dementa peste tot....

    RăspundețiȘtergere
  6. dap.am citit si eu versetul biblic in care scria de Holograf.
    Dumnezeu sa aibe mila de tine, si sa iti dea muuulta intelepciune! (ca ai maaare nevoie)

    RăspundețiȘtergere
  7. daca fac treaba cu mana sunt malahian?
    Malahienii sunt rude cu pestilienii si cu serpilienii? ca sa stiu de unde ma trag...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ego vos maledictio in nomine magni dei nostri Satanus. “Gloria Satanus, et Belial et Spiritui maloso.” Amen.

    Aproba comentariul daca ai curajul sa i te opui marelui Domini Inferi, Satanus. Pregatiti-va sa il infruntati pe Satan, asa cum va pregatiti pentru intoracerea jalnicului vostru hristos.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceea ce spui aici "Parinte" este o prostie imensa rau de tot.Oricum dumnezeu nu exista:-j.

    RăspundețiȘtergere
  10. Parinte!
    Sunt Andrei si am 23 de ani. As vrea sa stiu daca e pacat sa fac sex anal cu sotia mea. Eu fac sex anal crestineste. Nu imi irosesc samanta ci o vars in vaginul ei. Dar ca un crestin bun ce sunt vreau sa stiu daca imi bag barbatia in fundul ei e pacat? Si e pacat sa fac dragoste pe muzica de la Holograf?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu fac sex anal cu iepuri. O sa mor in Iad? :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci 98 la suta din oameni mai au un mare pacat? ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cuvioase Ilarie,

    Ma numesc Bruno, si as vrea sa aflu ce parere aveti despre calugarii catolici care fac sex cu baieteii din cor. Sunt o persoana foarte credincioasa, si as vrea sa fac parte din corul unei biserici catolice, sau chiar ortodoxe, daca traditiile sunt aceleasi si se respecta cu sfintenia cuvenita.

    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Parinte, supun atentiei un mic calcul...
    Am descoperit acest pacat la varsta de 14 ani.
    Au trecut 15 ani de atunci.
    Un an are 365 de zile cu aproximatie.
    Au fost zile in care n-am pacatuit, putine ce-i drept, au fost zile in care am pacatuit de 5-6 ori.
    Rezulta o medie de 3 pacate/zi, asta ca sa fiu indulgent. Pun la socoteala si ocaziile cand am slobozit samanta in pantecele femeii, desi am folosit besica aia restrictiva. Alteori, in lipsa besicii, pantecele a ramas neintinat, probabil cu rezultatul creerii unor cruste pe alocuri. Deci malahie cu tavalire. Frecventa scade astfel la 2 pacate/zi.
    Pana acum ar insemna ca am adunat in jur de 10.950 de pacate de acest fel.
    Pentru ocaziile in care am folosit lubrifiant in loc de scuipat, utilizez un factor de gravitate de 1.37, obtinand 15001,5 pacate.

    Imi faceti domnia voastra calculul ala cu canoanele, va rog frumos, ca eu ma zapacii de tot :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Deja m-am obisnuit cu gandul ... malahie, tavaleala, rock'n roll...iar malahie... puii mei (de pe tastatura) bag picioarele-n el de rai.

    RăspundețiȘtergere
  16. cuvioase esti cel mai tare! grav si trist e ca sunt unii care te iau in serios!
    Fericiti cei saraci cu duhul...

    praf si pulbere s-a ales de Onan cel Sfant

    RăspundețiȘtergere
  17. deci e la mishto bah, prea baga cu holograf, sa ma uit pe alealalte postui, par interesante, bv parintzele

    oricum nu ajungetzi in rai ca atzi vizionat prea mult becali tv, suntetzi inoculatzi, e mai rau ca ...malahia, cica asha ii zice ...original

    RăspundețiȘtergere
  18. ...si acum ne spui? Credeam ca din inspiratie divina s-a inventat vibratorul...

    RăspundețiȘtergere
  19. Parinte, eu mi-am varsat de mai multe ori samanta pe tricoul meu, imi pare putin rau acum...ma simteam murdar trupeste, se ducea greu la spalat, materialul nu mai era moale, am incercat pana si sa-mi spal pacatele la masina de spalat dar se pare ca s-a stricat cu tot cu cuva si centrifuga si calgon :(

    RăspundețiȘtergere
  20. D'aia sunt fericita c-am plecat din Romania aia habotnica si fundamentalista, plina de oameni incuiati la minte si la suflet, care se dau cu capul de icoane dar n-au nici o problema sa fure de la vecin. Acest articol dovedeste inca o data prostia omeneasca...pacat de Iisus...a murit degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  21. Parinte, dar frustrarea sexuala nu e tot pacat ? Ca parca as detecta ceva in genul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Am ras, pentru ca la prima citire nenea care a scris articolul pare un pacient in toata regula al unui spital de nebuni. Apoi am plans, cand am realizat ca de fapt acesta este de fapt punctul de vedere oficial al bisericii.
    Sa ne inmultim fara masura, ca sobolanii si lacustele, sa facem sute de copii intr o viatza? Sa consumam tot ce are de oferit planeta pentru ca dumnezeu ne a dat o in administrare si ne este indreptatit? Foarte bine! Atunci dumnezeu nu ne a dat nici: nasteri prin cezariana, interventii chirurgicale, medicamente si vaccine obtinute prin prelucrare genetica a unor bacterii, intr un cuvant doctori si medicina moderna. Daca promovezi perpetuarea speciei umane intr un asemenea ritm in care sa afirmi ca "trebuie să verse conţinutul prezervativului la loc în pântecele femeii, având grijă să călăuzească sămânţa acolo unde s-ar fi dus în mod normal într-o împreunare naturală" inseamna ca trebuie sa existe un alt balans, dat de dumnezeul vostru ca sa tina specia sub control, fara doctori si medicina. Sa moara oamenii in acelasi ritm in care se nasc. Altfel, inmultirea fara masura a oamenilor, in contextul asistentei medicale moderne ar duce in viitor la o planeta suprapopulata, complet despadurita, secatuita si suprapoluata datorita industriei si agriculturii necesare sa tina in viata acest numar de oameni in continua crestere. Dati solutia completa oameni smintiti! Pentru ca sunt destui oameni slab dotati intelectual sau dusi cu pluta care va asculta sfaturile!

    ps: voi cei care aveti diabet, nu mai folositi insulina, este o substanta obtinuta in urma unor modificari genetice, impotriva vointei domnului. rugati va in schimb. va dura cam o zi pana il veti intalni pe Isus.

    RăspundețiȘtergere
  23. malahie? eu stiam ca se spune malachie, unde pot sa ma documentez exact?

    RăspundețiȘtergere
  24. Genial parinte. Ai gasit o metoda fantastica sa scapi de frustrari sau cel putin sa vb. despre ele. Vad ca au intrat ceva oameni pe site-ul tau. Eu am un sexshop si ma gandeam daca nu exista posibilitatea sa fac reclama pe acest site. Vad ca numai pacatosi sunt pe aici si exact asta caut.
    Eventual daca se poate sa sfintiti produsele inainte sa le postez pe site pt. a nu pangari sfinti biti. Platesc in matanii si canoane. Va rog sa imi faceti un calcul.

    RăspundețiȘtergere
  25. Parinte,este ca aveti wireless?

    RăspundețiȘtergere
  26. eu sincer nu stiu daca asta e la misto sau nu.. :-|

    RăspundețiȘtergere
  27. sfinte ilarie,

    vorbele tale m`au iluminat profund si mi`au adus pace in suflet. Cu ajutorul tau sfinte parinte mi`am dat seama de calea gresita pe care am urmat`o pina acum. Sa`mi fie cu iertare ca indraznesc, dar daca se poate sa va sugerez sa fondati un club al pacatosilor anonimi. Astfel, la Sectiunea Malahia sa se intilneasca barbati si femei suferinzi de acesta boala, cel putin de doua ori pe sptamina, si intr`un spirit crestinesc desavirsit femeile sa intoarca si celalalt obraz iar barbatii sa nu`si mai foloseaca mina pe corpul lor, ci pe cel al femeilor. Astfel cuvioase, o parte din persoane vor il vor chema in repetate rinduri pe Dumnezeu pe parcursul intilnirilor APA (SM) prin sintagme gen: O!DOAMNE!O!DOAMNE!De asemenea consider ca multe persoane vor fi fericite pina la urmatoarea intilnire si nu vor mai cadea in pacat!...astept opinia sfintiei dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce parere aveti de pocaitele care si-o dau la fund... fac sex anal ca sa ramana virgine ?

    RăspundețiȘtergere
  29. @Ovidiu: am inteles ca masinile Daewoo cu bule spala cel mai bine, ar trebui sa-ti cumperi una de aia!

    RăspundețiȘtergere
  30. pot doar sa transmit "parintelui": "Sa nu iei in desert numele Domnului!" ca este pacat strigator la cer. cele scrise mai sus de dansu tarasc prin tina toate invataturile crestinesti. Mai mult concluziile trase de "parinte" par a fi cele din gluma cu cercetatorul care cere purecelui sa sara dupa ce ii taie picioarele, la refuzul acestuia, cercetatorul trage concluzia ca purecele nu aude...ce aveti mah cu aia de la Holograf???

    RăspundețiȘtergere
  31. Hmm,pai daca e sa ma gandesc asa,toti am pacatuit cu sau fara tavaleala si inseamna ca o sa ajungem in iad? toti? inseamna ca ar trebui sa facem copil dupa copil,sa urle de foame pe toate drumurile? asta nu e pacat? stau si ma gandesc asa,cum am face tot la pacat se ajunge. explic si de ce! deci: nu folosesc protectie si fac multi copii,deci nu pacatuiesc in fata lui Dumnezeu,o sa ajung sa am acasa cam 7-8 copilasi,automat n-o sa am bani cu ce sa-i cresc pe toti! cand saracia si foamea intra pe usa,credinta cam sare pe geam !nu?ce fac?ma apuc de furat sa am cu ce sa-mi cresc copiii? asta nu e un pacat mai mare? lasa sa fie asta singurul meu pacat,atata timp cat nu omor,nu ma omor si nu fac alte nenorociri,eu nu ma consider un om rau! sunt curioasa,un om ar putea respecta toatea invataturile astea fara sa ajunga la nebuni? eu zic ca cedeaza psihic.eu zic asa,daca Dumnezeu mi-a dat viata ,mi-a dat-o sa ma bucur de ea,la judecata de apoi o sa ma judece pt pacate,pana atunci,ma bucur ca traiesc .
    p.s Astaroth si Belial,cu ce ocazie pe aici? pe Astaroth il inteleg,a vrut sa ne arate ca stie cateva cuvintele in lb latina,BRAVO MAI,DESTEPT MAI ESTI TU! :)) o adevarata minune a naturii. iar Belial,s-a ratacit si el pe aici,nesupusule care esti tu,arrrrr rautate mica ce esti tu.Cata prostie zace-n voi,cum va suportati? sunteti satanisti? stiti ce cred eu despre acesti distrusi? cred ca au suferit niste traume in copilarie,au fost marginalizati de ceilalti copilasi si au zis ei in mintea lor:"las` ca ma fac eu mare" ! si ai crescut mare! aaa,vrei sa ne arati ca esti deosebit,dar nu esti bre,esti o cauza pierduta,nici otrava nu v-as da !

    RăspundețiȘtergere
  32. Doamne doamne..mor de ras pe cuvantul meu..oameni buni ma intreb oare unde o sa ajungem?deja prostia e fara margini:)))

    RăspundețiȘtergere
  33. Asa cum un pom se cunoaste dupa fructele lui, asa si omul se cunoaste dupa faptele sale. Acu...sa raspunda fiecare obiectiv si sincer, in fata cu constiinta lui...Eu cand ma masturbez..cu cine ma aseman? Ce mai sunt? Mai ma pot numi eu OM, cu constiinta, cu integritate? Sa fac un lucru cu regularitate pe care doar unele animale le fac in natura intr-o anumita perioada a anului pt ca nu gasesc femele sau mai stiu eu ce... Hai sa gandim un pic obiectiv la lucrul asta si dupaia sa mergem mai departe...Dar...ce sa faci? Ca odata obijnuit cu placerea pornografica subanimalica e foarte greu pt orice altceva asa incat oricine/orice ar avea ceva de obiectat, ar incerca sa ti-o ia... Dai in cap repede sa taca!!! Eu unu...ma lupt din greu sa devin si eu... putin OM.

    RăspundețiȘtergere
  34. parinte...ce e mai grav? ca o sa ard in iad pentru ca am facut toate cele mentionate mai sus sau pentru ca de jumatate de ora ma tavalesc de ras din cauza la cele scrise de mata?

    well...if i`m going to hell at least i`m gonna enjoy my way there ^_^

    RăspundețiȘtergere
  35. m-am inregistrat numai sa zic: HHAAAAA HAAAA HAAAAA

    plm.... Am dat la toti prietenii linku ca sa le arat de ce sunt eu ateu

    RăspundețiȘtergere
  36. incredibil.....traim in evu mediu unde omu de rand nu are voie sa greseasca dau mai marii oameni ai bisericii pot sa se dsitreze shi cu cate 2 orfani minori deodata.....hai parinte....spune sincer...nu ai pacatuit nici o data?

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu poa' sa se duca dor penisu in IAD ! El a fost cel ce ma inpins in pacat

    RăspundețiȘtergere
  38. N-am mai ras de mult cu atata pofta.... Multzumesc Parinte!!! Musai sa scotzi o carte ceva, ca-i pacat de atata umor sa ramana nepublicat zau asha!

    RăspundețiȘtergere
  39. Hitler??....Tu esti mama??

    RăspundețiȘtergere
  40. Dincolo de explicatiile absolut penibile ale "cuviosului Ilarie" si de comentariile savuroase ale vizitatorilor acestui lacas virtual de viata spirituala, am o intrebare: care e faza cu tipul stirb din poza? E cumva un exemplu de astfel de pacatos? :))

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  41. Grav e ca unul dintre voi macar nu si-a dat seama pana acum ca blogul asta e scris de un agarici care si-a pus o poza cu un calugar. Ati preferat sa credeti ca e postat chiar de un calugar ca sa va justificati paganismul si sa va impacati constiinta (si aici nu ma refer la laba pe care am experimentat-o toti ci la hula impotriva lui Hristos). Va maguliti ego-ul cand va intreceti unul cu altul la smecherie in vorba, vorba bazata pe ignoranta ca de obicei, nu-i asa? Usor iti vine a rade cand nu duci. Hai, dati-i drumul la jigniri!

    RăspundețiȘtergere
  42. Către „Nea Jignire” de mai sus,

    Vorba meșterită nu e apanajul ignoranței. Dacă dumneata citeai printre rînduri și chiar și prin comentariile de la alte postări, te prindeai că ne-am prins.

    Justificarea „păgînismului” de care vorbești dumneata e de fapt o dovadă a confuziei de care suferi. Dacă simpla indicare a faptului că faci o confuzie nu te-a scos încă din ceață, solicită-mi lămuriri suplimentare.

    Mai mult, vei vedea că „hula împotriva lui Hristos” de care îi acuzi și pe realizatorul, și pe cititorii mai mult sau mai puțin evlavioși ai acestui blog este de fapt scepticismul rațiunii independente în fața discrepanțelor manifestate de orice doctrină manipulatoare și neîndeajuns finisată – asta la modul general, însă particularizînd cu niște exemple din Biblie.

    Dacă „Nea Jignire” mă mai urmărește, îl anunț că sînt aproape la capăt: în momentul în care alături factori precum contradicții interne ale dogmei, incongruențe între afirmații ale dogmei (date cu spirit final, axiomatic) și realitățile lumii externe (evidență științifică, dacă dorești) și un principiu metadogmatic care se impune cu litere de foc deasupra oricăror alte considerente, precum „Credeți și nu cercetați!”, obții un rezultat consternant; anume, actualii adepți riguroși ai dogmei pe care o punem în discuție sînt un pic zdruncinați cînd văd falia care s-a creat între ce știau ei și ce văd acum.

    Mi-am încheiat aici jignirile la adresa dumitale și țin să te anunț că aștept cu interes întoarcerea favorului, în aceiași termeni. Desigur, în condițiile în care nu te solicită prea tare acest mic exercițiu șturlubatic sau nu contravine cu îndatoririle dumitale familiale sau de muncă.

    RăspundețiȘtergere
  43. Cititi o carte ca-i mult mai bine..oricare :))

    RăspundețiȘtergere
  44. e drept, m-ai ginit. sunt cu familia si cu munca. in timp ce tin un nepot pe genunchi si fac contabilitatea ca administrator de bloc iti scriu aceste randuri in care constat ca ori esti pustan care epateaza prin termeni pretentiosi pe care i-ai descoperit ca rob al betiei de cuvinte ori scrii cu prietena de mana care trebuie sa vada ce mascul inteligent are langa ea. altfel nu se explica stradania ta de a vorbi atat de imbarligat. rock!

    RăspundețiȘtergere
  45. Lol si lol si iara lol. Mestesugit umorul cuviosului, si geniale in prostia lor anumite comentarii avantate de p'acilea. o sa mai servesc. ma duc sa-mi trag o laba.

    RăspundețiȘtergere
  46. Către Anonimul meu preferat, pe care îl voi numi de-acum încolo „Nea Jignire”:

    Cînd ți-am spus fără nici o jignire ce se întîmplă și cum că de fapt trebuia să te prinzi că ne-am prins, dumneata mă acuzi că mă aflu în robia cuvintelor (sau în beția cuvintelor, hotărăște-te).

    Faptul că dumitale îți vine greu a înțelege un text normal în limba română, pe care-l mai scriu și cu diacritice pe deasupra, din respect pentru mine și pentru oricine-l citește, nu cred că e vina mea.

    Nu sînt nici puștan și nici nu sînt cu prietenA lîngă mine. Cît despre dorința de a epata, dacă o aveam, făceam exhibiționism în piața mare, nu citeam bloguri. Iar „strădania” mea „de a vorbi atît de îmbîrligat”, cum crezi dumneata, este o ficțiune; te asigur că este evoluția firească a unui om normal.

    Una peste alta nu mi-ai zis dacă e ceva cu care nu ești de acord în răspunsul meu.

    RăspundețiȘtergere
  47. omg...mare ti'e gradina doamneee...si multi prosti sar gardul cu poarta deschisa...asta e cea mai tampita chestie pe care am auzito...acum sunt mai mult decat ateu...

    RăspundețiȘtergere
  48. e greu....dar impreuna vom reusi sa reducem lumea pacatului doar la preoti si calugari, calugari si calugarite....haideti sa ne linistim, sa numai pacatuim...aruncati papusa gonflabila, vibratorul, strangeti din dinti cand vom fi toti morocanosi din cauza tensiunii sexuale si poate violurile se vor inmulti, pt ca mai bn vaginul unei femei chiar si cu forta(acuma ramane la aprecierea violatorului,pt el niciodata nu a fost fortat,a fost doar intens)decat mana dreapta...stergeti ultima lacrima de pe obraz atunci cand renuntati la lubrifiant, ca e mult mai bn cu scuipat...ce naiba saliva are enzime pt a incepe digestia chimica din gura, asa ca vaginul usor digerat cu leziuni si scurgeri va fi mult mai placut...senzatie de usturime intensa si lubrifiere naturala de la scrugerile rezultate...o da natura ne va da de toate...si nu care cumva sa mergeti la ginecolog sa va tratati ca acolo sunt bacterii si ciuperci naturale, fiinte cu viata nu le omorati+pacatul ca te dezbraci in fata altcuiva(femeie sau barbat)si iti umbla cum mana prin intimitate...mai sunt multe de spus,dar alta data...mai las si pe altii

    RăspundețiȘtergere
  49. Aide pula mea ! La cata malahie am facut , o sa ajung sef la cazan ! :|

    RăspundețiȘtergere
  50. parinte esti absolut genial... vreau sa fi prietenul meu cel mai bun sa ne jucam mult timp impreuna si sa debitam pe teme canonice modeland plastilina albastra...mah ai cea mai mare imaginatie am ras pana la hiperventilare esti , nu imi gasesc cuvintele... cel mai tare blog citit in mult timp, esti tata lor :D bafta

    RăspundețiȘtergere
  51. UN MESAJ PT Astaroth ala cu satana k vine etc....1 trezeste-te copile si 2 poate afli care din noi e taicatu....k sa vina sa iti rupa capu ala prost(incearca la maicata cu toate k a av parte de multe meciuri la viata ei;)

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu mai pot de ras! Tare rau blogu GJ! Dmnisoara care scria in cuvinte multe si imbarligate si binenteles cu diacritice absolut nimic am o intrebare , daca te pun sa faci filozofia sexului oral(femeia barbatului) ai putea sa o si su.. la fel de mult cat ai si vb despre el? Daca da chiar vreau sa te cunosc. P.s: Sper sa ai gura mare si la PROPRIU nu doar la figurat (ca ai avea nevoie).

    O zi BUNA!

    RăspundețiȘtergere
  53. nu ai cum sa fi atat de luat, sper shi eu shi eu ca un crestin de treaba,e mult mai amuzant sa citesc comentariile;)))

    RăspundețiȘtergere
  54. Este de departe cel mai bun website cu caracter umoristic de pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  55. cuvioase ilarie,
    Am si eu o intrebare:Daca D-zeu a blestemat sarpele sa se tarasca pe pamant in graduna raiululi,inseamna ca el inainte avea picioare?

    RăspundețiȘtergere
  56. "Pentru dildouri şi alte asemenea obiecte există canon separat."
    Sunt extrem de curios sa vad un exemplar al unei carti bisericesti in care apare trecut canonul respectiv. Cred ca ar deveni in scurt timp biblia ateilor.

    "Cei ce-şi necinstesc corpul prin malahie au parte de următoarele consecinţe fizice:
    Cumpără toate albumele formaţiei Holograf."
    Cred ca nici dusmanii trupei(daca are asa ceva) nu s-ar fi putut gandi la o publicitate negativa mai buna de atat.

    RăspundețiȘtergere
  57. hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa



    BESTIAL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Draga parinte Parfutie, incerc cu sudoare si truda sa inving tentatiile preamanarnice ce ma inbie la ai mai face cate un tur de cap, si stradania mea este cu totul in zadar, scriu cu lacrimi in ochi si cer ajutorul.Am stat izolat si in cadrul manastirii Bagadanca timp de 40 de zile dar nici aici nu am gasit linistea si tihna milogului.Astept ajutor pana nu o sa orbesc si o sa ma cocoshez de tot... cu stima "manuitorul (turul de cap)"

    RăspundețiȘtergere
  59. Alex

    Dc mata crezi k toti care au comentat s-au prins nu esti asa destept p cat incerti sa pretinzi... eh, macar stii sa folosesti dictionaru', e si asta ceva.

    RăspundețiȘtergere
  60. parinte, uitarea e o binecuvantare de la dumnezeu
    ia zi matale, cati ani ai? ca parca dupa 70 se sterge 'banda'...
    si daca s-a sters, sa-ti aduci matale aminte de anii tineretii si copilariei inainte sa arunci piatra, nu de alta dar cel de sus are o problema cu ipocrizia...

    RăspundețiȘtergere
  61. nu sunteti normali :)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  62. Lasa, taica, ca se legalizeaza curvasaria si se eradica malahia!
    Cu rock-u', insa, nu mai da, ca-i mai tare ca maneaua!

    RăspundețiȘtergere
  63. Către Anonim:

    > Dc mata crezi k toti care au comentat s-au prins nu esti asa destept p cat incerti sa pretinzi... eh, macar stii sa folosesti dictionaru', e si asta ceva.

    Nu neapărat toți cei care au comentat fix aici, dar în general (pe alte articole) și în timp s-au dumirit oamenii.

    Și, nu, nu încerc să pretind că aș fi deșteaptă. Îmi place doar să scriu corect.

    RăspundețiȘtergere
  64. :)) te rrupe !! .. maine 3 octombrie 2009 super party la snagov; sa veniti nemalahiati ca am auzit ca iti cam taie pofta de distractie si femei...

    malahizare placuta, v-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  65. Parinte intrebarile sunt multe,ca bun credincios ar trebui sa le raspundeti la toti.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  66. Stimate, pe vremea cand eram mai tanar, am facut amor cu iubita de pe vremea aceea. Besica de care zici dumneata s-o spart.. Se prea pare ca pacatuisem, si de aceea ea se gauri..
    Asadar, fatuca avea 18 ani, nu terminase faculta. Ce sa fi facut parinte, sa fi tinut copilul si sa fi renuntat la studii?
    Imi pare rau sa o spun, dar sfaturile dumitale sunt oarecum arhaice..
    Traim in secolul XXI, lumea nu mai e asa cum crezi dumneata, avem alte valori.
    Sa inteleg ca de cate ori am facut dragoste cu viitoarea mea sotie, de atatea ori sa fi ramas grea si sa fi dat nastere unui prunc? La 9 luni, hai sa zic 10 sa ramana grea? Inseamna ca acum ar trebui sa am copii mai multi decat a avut strabunicul meu (vreo 12).. Fara sa am bani pentru a-i intretine pe toti.. Sa-mi moara de foame in brate, sa se stinga incet sub ochii mei.. Iti spun sincer, is un tip nu prea inteligent, dar macar pot sa fac distinctia intre un sfat bun si unul prost. Al dumitale se incadreaza intr-a doua jumatate.
    Nu e un sfat bun, nu se poate face asa ceva!! Un doctor care nu a citit niciodata Biblia imi poate spune ca masturbarea e teribil de benefica. In cine sa am incredere? In el, care a facut scoala foarte multa, ani de zile, sau in dumneata, care ma si mir cum de scrii corect, din moment ce la 13 ani te-ai inchis intre ziduri..

    Stimate, deviza mea in viata este "nu-i prost cel care cere, ci acela care da" - dumneata ceri sa facem rugaciuni, etc etc, si nu esti prost, prost e cel care te urmeaza..

    Asa sa-mi ajute D-zeu!
    PS: ai idee cum sa fac un client sa semneze contract cu mine cand vede ca e dobanda prea mare? Pun pariu ca nu! Asta e lumea adevarata stimate!

    Astept comentarii..

    RăspundețiȘtergere
  67. buna ma cheama Ioana am 21 de ani si imi plac femeile mult de tot ..pe scurt sunt lesbi....oare o sa ajung in iad ?astept un raspuns de la voi va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  68. masturbarea e ceva perfect natural, si in doze echilibrate elimina excesul de energie sexuala si aduce cu ea o calmare, nu e suficienta, pentru ca iti trebuie femeie pana la urma, dar ce face barbatul cu femeia cand se duce cu ea in pat e treaba fiecaruia si nu trebuie sa ne spuna un popa cu creierii corodati de "cartile sfante" pana la indobitocire, ca si el cred ca o freaca si viseaza pizde nude pana isi da drumu si se linisteste, sau poate e deceptionat in dragoste si acum ne freaca pe noi la cap (ca daca el nu poate sau ii e frica, acum nimeni sa nu faca) ca se supara vecinu de sus pe noi ... peace :)))

    RăspundețiȘtergere
  69. parinte, nu ne mai minti atata, ca si tu o dai in cap cu fericire de nu mai poti cand te apuca strechea si ti se scoala, asa ca lasa-ne, lasa-ne

    RăspundețiȘtergere
  70. ma prapadesc :)) ... parinte .. hai recunoaste .. n-ai tras si matale o laba ? o muie n-ai dat si matale ? imposibil parinte .. vom vedea noi ce va fi la judecata aia viitoare .. daca o fi asa ceva .. sanatate :))

    RăspundețiȘtergere
  71. Acum m-am convins ca biserica nu are absolut nici o legatura cu Dumnezeu(oricine sau orice ar fi) :P

    RăspundețiȘtergere
  72. Eu cred ca mai degraba cumpara toate filmele cu Alina Plugaru si Jenna Jameson decat albumele Holograf :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  73. Parinte ... daca parinte esti ... :)) ... Holograf instiga la "malahie" ? Ce o zice Bitman ? :)) O fi ceva personal .. mare cat inima ta, cuviosule. Dar stii ce ma intreb ? Unde vazusi dumneata, fericitule, ca copii isi slobozesc cu sarguinta samanta pe tastatura ori executa "cruste pe faianta din baie" ? Mai mult decat atat ... Din cele spune de barbosimea ta reiese ca cel ce ochelari poarte atestat in lucru manual are. Dar bine..si multe..pre multe alte aberatii postasi matale p'ici. Stii ce te intreb yo ? Esti adevarat ?

    RăspundețiȘtergere
  74. sal
    interesant.
    Nu imi este clar care pacat este mai mare.
    Ar trebui facuta o scala asemanatoare cu scala violentei.
    ????? e de mirare cum atatia oameni inteligenti, in atatea religii, nu au reusit sa acopere si viata sexuala, care este mai veche clar decat chiar ratiunea

    RăspundețiȘtergere
  75. Ahahahaa, cea mai amuzanta chestie citita in ultima vreme, asta a fost. Nenea asta e pe bune, sau e vreo caterinca de blog? Oricum castiga un add to favorites de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  76. aaaaaaaaaaaahahhahahhahhahahahahahahahhahahaaaamdeaaaa...ce mai ramane de spus...
    Doamne!!!Mare ti-e gradina!!!

    p.s. si nu! nu-mi cer scuze ca nu cred in d-zeu-ul propovaduit de biserica! ci doar in necesitatea oamenilor de a crede in ceva supranatural.....iar biserica a stiut sa speculeze asta (cea mai simpla si eficienta cale de manipulare!!!) sa nu mai vb de involutia omenirii datorita inchizitiei...

    RăspundețiȘtergere
  77. Popa asta e LOL.
    Cred ca e mai onanist ca toti la un loc. La minte ma refer.
    Limitat e putin spus. Hai sa ii spunem oaie.
    Penibil....Romania.
    Si nu numai. Check this out.

    Why do people laugh at creationists?
    http://www.youtube.com/watch?v=BS5vid4GkEY

    Succes si cer senin.

    RăspundețiȘtergere
  78. jos scrie mare si vizibil: acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare... in orice caz, am ras pe saturate :)

    RăspundețiȘtergere
  79. bre parinte ,tu cate "labe"ai la activ???

    RăspundețiȘtergere
  80. Penibil... Atatia psihopati in libertate... Si culmea ironiei, la ei se duce prostimea sa caute izbavire. Daca exista dumnezeu... nu mai existau atatia preoti, asta e sigur. Am zis "preoti", desi 99% sunt ori psihopati ori jigodii penale care profita de credinta oamenilor ori amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  81. Ma numesc Paul Onania si am aceasta cumplita boala de la 11 ani, cand m-am uitat la primul film cu fratele meu mai mare Valy Onania.
    De atunci au trecut 20 de ani si boala nu imi mai trece. Am luat tone de medicamente dar nu
    au nici un efect. Filmele sunt de vina...

    RăspundețiȘtergere
  82. cu siguranta toti care luati in gluma tot ce spune parintele nu aveti nici minim de educatie ,puteti sa muriti de ras pana crapati ca oricum corpul pe care tot i-l "gadilati" cu tot felul de nebunii o sa ajunga mancare la viermi , si restul evident o sa arda in iad......e prea complicat pt voi.sunteti obisnuiti cu iadul de aici !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  83. Ejacularea spermei inseamna moarte, pastrarea ei in interior inseamna viata; asadar yoghinul sa-si pastreze sperma cu mare atentie. Adevarat, adevarat, barbatii se nasc si mor prin sperma; cunoscand aceasta, yoghinul sa practice intotdeauna pentru a-si pastra sperma. Cand dupa mari eforturi succesul in pastrarea spermei este obtinut, ce nu poate fi realizat in aceasta lume? Prin maretia prezervarii ei un barbat devine ca un zeu in glorie.

    RăspundețiȘtergere
  84. E pacat sa pierzi o erectie singur cu mana, e mare pacat pentru ca cine stie ce fatuca strica un castravete, sau alta da bani de mancare pe vre-un vibrator, sau alta strica mobilul!!!

    RăspundețiȘtergere
  85. Ce tampenie. Mai ca toate porcariile pe care le spune biserica despre sex, masturbare, avort si prezervativ.
    Intimitatea unei persoane nu tine de nimeni altcineva decat de el insusi/ea insasi. Biserica ar trebui sa-si caute alta ocupatie; sexul si intimitatea oamenilor nu e treaba ei.
    E trist sa crezi ce-a scris mosul ala...si mai trist e ca exista unii chiar cred tampeniile astea. HELLO E MILENIUL 3, 2009 va spune ceva?

    RăspundețiȘtergere
  86. Ce misto e sa faci laba :-J

    RăspundețiȘtergere
  87. extraordinar ce citesc aici...inteleg ca astia de la biserica nu ne lasa sa ne o tragem cum vrem noi ..da poi nici muzica nu mai pot asculta??

    RăspundețiȘtergere
  88. crestin ortodox spunea...
    cu siguranta toti care luati in gluma tot ce spune parintele nu aveti nici minim de educatie ,puteti sa muriti de ras pana crapati ca oricum corpul pe care tot i-l "gadilati" cu tot felul de nebunii o sa ajunga mancare la viermi ...sunt curios daca pe tine te mananca altceva inafara de viermi...o fi focul?

    RăspundețiȘtergere
  89. As vrea mai mult detalii despre ce scrie sus, cu yoghinii....daca ai pune niste link-uri ceva ar fi foarte bine.Ms!

    RăspundețiȘtergere
  90. Oameni buni, daca vreti sa credeti cu adevarat in Dumnezeu atunci cititi doar BIBLIA care este Cuvantul lui Dumnezeu si nu mai apelati la canoane care sunt scrise de simpli muritori de rand! In Biblie veti gasi raspuns la multe teme legate de sex si nu numai...

    RăspundețiȘtergere
  91. Parinte....
    O sa execut o mare laba!

    RăspundețiȘtergere
  92. Am si eu o intrebare: Parinte, tu si crezi ce tot scri acolo?

    RăspundețiȘtergere
  93. crestin ortodox:
    corpul tau nu o sa ajunga manncare la viermi? daca crezi in dumnezeu atotstiutor si atotputernic si iti petreci mult timp rugandu-te crezi ca esti mai special ca si noi care in ochii tai suntem niste pacatosi? eh uite ca nu e asa si probabil unii din necredinciosi sunt mult mai cu scaunul la cap decat cei ca si voi indoctrinati.....uitete per ansamblu....cine a contribuit la evolutia omulului pana in punctul acesta? religia??? in nici un caz probabil a fost o piedica pt evolutie.....au fost oamenii de stiinta, filozofi, etc cu acre religia nu era de acord si nici azi nu e de acord...pt ca scot incet incet adevarul la iveala despre adevarata voastra religie....so draga parinte get a life and a real job....imi place ca nu esti asa prostutz si ca faci multe views cu blogu asta stupid :)
    hai cheers

    RăspundețiȘtergere
  94. adica.... labagiii se duc in iad? pffff.... am pus-o :(( ... dar.. daca dupa ce am crescut... in loc sa o labuiesc, futeam, mi s-au mai sters din pacatele mai sus mentionate? :-ss

    RăspundețiȘtergere
  95. sa vezi tu ce ping de o sa-ti arda tastura de pe care scrii prostiile astea.
    un pic de rusine pt ceea ce este drept macar, nu ai.

    RăspundețiȘtergere
  96. ptr crestin ortodox
    toti murim, din fericire unii se mai desteapta si nu isi irosesc viata pana atunci, nu e cazul tau, sper din tot sufletul acesta sa fie un blog 'la misto' ca sa justifice toate ineptiile sustinute aici,
    daca nu, e pacat, ca omenirea nu a ajuns la acel minim nivel de inteligenta care sa nu ii permita sa creada toate stupizeniile debitate de unii oameni, ca tine, si e grav ca unii oameni chiar nu sunt in stare sa decida singuri ce e bine si ce e rau, si au nevoie de credinta ca daca fac nu stiu ce prostie mor in iad, ard de vii, le cade nasul sau mai stiu eu ce. Toate prostiile astea sunt menite sa indobitoceasca si supuna, astfel incat, biserica sa fie puternica si bogata,
    dovezi avem peste tot,

    RăspundețiȘtergere
  97. :)) incredibil :)) Oare numai la noi se intampla astfel de chestii?

    RăspundețiȘtergere
  98. Nu cred ca exista barbat care sa nu fi facut Malahie , ce facem mergem toti in Iad ?

    RăspundețiȘtergere
  99. preferatii mei sunt cei care il fac ca pe autor prost ca indoctrineaza populatia. si vin si cu argumente.

    RăspundețiȘtergere
  100. Mama prostilor este in permanenta insarcinata...
    Nu a auzit de "besica"...

    RăspundețiȘtergere
  101. Sa dea Dumnezeu sa ne moara familia!

    RăspundețiȘtergere
  102. =)))))
    m`am topit de ras... si inca nu pot sa ma opresc!! :)))))
    felicitari pt blog! asteptam cu interes si alte postari si, implicit, alte oi ale neamului care sa le ia de bune!! :))

    a lu` dusca

    RăspundețiȘtergere
  103. cum spune acolo " ca folosirea prezervativului e un pacat" ??????? DECI OH MY GOD si mai bine sa nu ne protejam de bolile venerice ? huh ? :-> Pai asa o sa mori sigur :)) Parinte get a life sincer ;)

    RăspundețiȘtergere
  104. Draga cuvioase Ilarie.Eu recunosc ca o zgudui mai mereu,ca si femeie sa ai,nimic nu e mai bun ca o zguduiala pe ne-urinate!Am multe pacate,sunt un pacatos comvins asa ca va rog sa imi scoateti nota de plata si sa mi-o trimiteti pe adresa de mail.
    Enumerez urmatoasele pacate:
    1-sex nomal,peste tot,cu oricine,oriunde,oricand,indiferent de varsta sau nationalitate
    2-sex oral in nenumarate randuri primit si dat,cu si fara tavaleala
    3-sex anal,doar dat cu murdarirea de murdarie a sfantului penis
    4-folosirea de materiale si obiecte lungi,unsuroase,groase si pacatoase in majoritatea partidelor
    5-refuzul de a pune inapoi sfanta samantza,acolo unde-i era locul
    6-violarea si dezvirginarea a 2 minore
    7-practicarea malahiei in mod periodic
    Si ar mai fi cateva da mi-e lene sa mai scriu
    Vezi si matale cum faci si fa si mie o reducere la nota de plata,hai ca sunt si io baiat bun,ne intelegem noi,te mai chem pa la un parastas cevahai ca-ti bag si io frumos,nu sunt magar.
    hai,te pup jos si astept un mail

    RăspundețiȘtergere
  105. stiam eu ca religia e penibila, dar chiar asa, cu pedepse fixe pentru orice atingere? chiar, cine a scornit ineptiile astea, care dreptcredincios plictisit de atata rugaciune?

    RăspundețiȘtergere
  106. "parinte"lasa textele astea si zi cati ani ai de fapt?...14, 15 ?

    RăspundețiȘtergere
  107. shy deci sa inteleg ca cei care poarta ochelari de vedere au facut prea multa malahie sau daca nu au varsat prea multa in "balon" nuh???parinte?

    RăspundețiȘtergere
  108. de unde stim ca esxista Dumnezeu? Mi se pare ca totul este doar o poveste.

    RăspundețiȘtergere
  109. Pffff

    Unii dupa cum vad duc lipsa da neuroni...
    In aceasta idee au 2 variante:
    1. Deschid un blog cu o tema care depaseste orice prostie cumulata la Casutele cu neuro-psiho-pupu,
    2. Incearca sa se lanseze intro polemica dar acest lucru se realizeaza doar cu "labagii" si onanisti...

    Fratilor nu mai puneti botul la bloguri de 2 lei cu nr de tel de genu XXX0606.666 etc...

    Daca posturile chiar sunt editate de "prea cuviosi.." , va dau un sfat parinteilor:
    -mereti si cautati o fufa..Dati la buci, fiti fericiti..Ejaculati pe pereti, in "dos"..unde vreti, si daca vreti sa deschideti un blog, va sfatuiesc sa cautati o tema cu priza la public si nu onanisti la onanisti!

    RăspundețiȘtergere
  110. prostii mai mari nu am citit in alta parte! esti preot?? unde? as vrea sa facem cunostintza! am terminat si eu teologia..si stiu cate ceva despre Biblie si despre Dumnezeu! ti-as da niste versete din Biblie sa meditezi la ele..!! cat despre Onan, fiul lui Maleahi, de ce nu relatezi exact povestea de ce a murit? k sa isi faca lumea o parere..nu zice k a fost omorat de Dumnezeu k s-a masturbat! orice informatie aduci..fa-o cu un argument biblic! atunci vei avea credibilitate!
    verifica Cartea Cantarilor capitolul 2 versetul 3, unde 'iubita' spune k 'rodul lui este dulce pt cerul gurii mele' aici referindu-ze la barbat, care este comparat k un 'mar printre pomii granidii'
    aveti intrebari? voi mai vizita blogul..si dak aveti intrebari va raspund eu la ele in comentarii ;)

    RăspundețiȘtergere
  111. ba,ai fost facut din laba si carat de musca in pizda,la tine prostia nu are limite

    RăspundețiȘtergere
  112. Extraordinar cati oameni care duc "lipsa" se pot aduna in acelasi loc.

    RăspundețiȘtergere
  113. sarumana parinte,

    pe cand urmatorul articol? de vreo luna si ceva de zile cam somati si e maaare pacat :)

    Domane ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  114. M-am distrat citind aceasta pagina :)) By the way...God doesn't exist :D

    RăspundețiȘtergere
  115. eu am patit dambla, am cautat a ma impreuna cu lighioanele pamantului, si pe deasupra am si orbul gainilor.
    deci, luati aminte la parinte!

    RăspundețiȘtergere
  116. deci sa fim seriosi parinte
    eu unu sunt mai cuminte
    cand foot normal
    injectez lichidul seminal
    fix in minte


    =))))))) ce mai, fara cuvinte

    RăspundețiȘtergere
  117. cel mai tare mi se pare ca unii chiar iau in serios si nu s-au prins ca e la misto

    RăspundețiȘtergere
  118. parinte, ai cacat batzu, in seara asta vin dracii peste tine, ai treaba de halloween >:) :))

    RăspundețiȘtergere
  119. Parinte, dar despre homosexuali, poponari sau bulangii cand ne destainui cate ceva? Cum a fost calugarul de la Patriarhie, de exemplu...

    RăspundețiȘtergere
  120. Caiti-va Iisus vine.

    P.S. : ai sa-mi bag pula si-a luat-o rapidu cu 2-0 la pauza :((

    Fratele Macarie

    RăspundețiȘtergere
  121. pentru ce mai existati "parintilor"? pana nu o sa dispareti de pe fata pamantului cu retardenile voastre nu avem sanse sa se destepte lumea asta, a sau nu aveti interes sa se destepte toti pentru ca o sa muriti de foame si voi si institutia voastra de rahat .. apropo parinti eu am 2 din cate stiu ,mama si tata, care nu spun sau sustin atatea tampenii ca tine/voi

    RăspundețiȘtergere
  122. Deci daca asta e pe bune ori a bagat ceva inainte sa scrie asta ori ii e spalat creieru de biserica, incat a devenit ocupatia principala in viata.

    Mai trist e unii cred filmele ce le are tipu asta.

    RăspundețiȘtergere
  123. ce dobitoci sunteti!!!!!!! huaaa, cititi carti medicinale nu povesti de adormit precum biblia! Desteapta-te romane!

    RăspundețiȘtergere
  124. parinte sincer tu preferi sa ne imultim precum iepurii ? si cum a zis cineva mai sus, cu ce o sa crestem copii ??? NE DAI TU BANI SI MANCARE PT EI ???, Si voi cei cu satana :)) stiti voi cu ce se mananca satanismul ? Vreti sa va spun ceva ? Marele mentor al vostru La Vey a fost un circar de fapt statea si lucra la CIRC!!!. El a fost baiat inteligent a zis "ia sa scriu eu o carte sa vezi ce o sa ma imbogatzesc si prostii l-au ascultat :)) Lumea habar nu are cu ce se mananca satanismul :)) Baga tu bine la cap :D si mai citeste pt ca se vede ca esti un prost de 14 ani teribilist si marginalizat in viatza cum spunea cineva mai sus. Cat despre cele scrise de parinte am doar cateva cuvinte parinte get a life si nu mai fura banii oamenilor. Cum a spunea contesa de Bathory la cina: Arhiepiscopul a intrebat-o " Contesa care iti este slbiciunea? " si drept raspuns contesa de Bathory i-a spus " imi plac bijuteriile si banii parinte, la fel ca tine "
    In concluzie parinte nu te mai obosi atat pt ca nu se merita cat sa mai furi si tu de la oameni ? Mai poti sa mai furi?

    RăspundețiȘtergere
  125. "Parinte",de unde ai tras? ca vreau si eu sa aflu cum naiba poti debila asa ceva?:)) hai ca m-ai facut sa ma tavalesc de ras.gj;)

    RăspundețiȘtergere
  126. Aleluiaaaa....
    Fratee cand am citit ...treaba asta ca nu stiu cum sa -i zic fumasem un joint si am zis buuna -i iarba asta din Olanda,Dumnezeu s-o binecuvanteze...he he heeeeeee
    Faza e ca m-am trezit si nu era de la iarba era de la tine parinte,sa te aibe Domnul in paza ca" mi-a pleznit bojocii de ras si m-am tavalit"
    laba cu jetu de la dus e tot laba?
    Preacuvioasa eu si prietena mea ca doar nu zic, ca fac laba ..,numai tu stii parinte acum..la dracu.ops..am pacatuit...viva la paja

    RăspundețiȘtergere
  127. O sa arzi in ghena iadului ca para focului necredincosule.
    Cum ai indraznit sa zici de Holograf, singura formatie care poate sa scoata toate albumele cu aceiasi melodie.
    Oare eu sunt singurul care observa ca toate melodiile lor sunt la fel si au cel putin o melodie foarte handicapata.

    RăspundețiȘtergere
  128. Cititi profilul autorului(parintelui) Filme preferate:
    Patimile lui Iisus Iisus din Nazaret Animal Planet

    Deci Animal Planet e film mai nou..:)) Oricum super tare blogul!

    RăspundețiȘtergere
  129. Domn` parinte, ai scris-o la misto sau esti serios? Ca io m-am cocosat de ras aici. Domane-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  130. Parinte este pacat daca eu ascult; Iron Maiden The numbar of the beast,Run to the hills... Motorhead ,Sepultura,si sa nu te atac si Holograf ascult ,de ce ca se vorbeste,tot timpul despre dragoste in aceasta muzica; Holograf este frumos,sa iubesti.. Pe scurt esti dus. Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  131. un prieten mi-a trimis spre citire ...toata aceasta nebunie ..intai m-am spart de ras ..apoi mi-am dat seama ca totzi oamenii care au pus comentarii aici , fie ca au crezut asta , fie ca nu, totzi au probleme ...uni chiar grave . Pe bune fratzilor , cititzi BIBLIA si acolo ve-tzi gasi toate raspunsurile !

    RăspundețiȘtergere
  132. Saru' mana parinte si iarta-ma c-am pacatuit!
    Am cumparat albumele Holograf (ce-i drept, nu toate), dupa care le-am si ascultat. Prin colectia mea de pacate se mai numara si Led, Deep, Uriah etc., ce crezi mai am vreo sansa la Paradis? Daca nu, atunci bucura-te caci ne vom intalni in Infern! Daca da, atunci ma bucur eu, poate acolo sunt mai putini detracati ca aici!
    Sora Leana Dobitoaca (lu' Dumnezeu)
    PS: Rock'n roll, baby!!!

    RăspundețiȘtergere
  133. =))))))))))))
    dooooamne sfinte si sfinte sisoie de cand nu am mai ras in haalul asta
    =))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  134. Uau ce destepti sunteti...credeti in continuare ca cine acolo sus va ajuta sa treceti peste prboleme si sta sa va pedepseasca pe toti. Reveniti-va si nu mai fiti asa naivi...nu e nimeni sus care ne urmareste. Asa ca singur o sa va rezolvati problemele..ciudatilor 8-|

    RăspundețiȘtergere
  135. pai va mai mirati ca nu vine lumea la biserica? eu intreb ce dracu sa caute? tataie multa minte nu ai avut de la 14 ani dar ai bolanzit de tot acolo! eu inteleg ca fara credinciosi va scad veniturile si ca orice busines si biserica se sprijina pe reclama dar ce faci mata aici e antireclama. pana si babele de la tara , clientela de baza a biserici isi pot da seama ca aberezi.

    RăspundețiȘtergere
  136. e facatura, nu exista asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  137. Buna dimineata tuturor!
    Am dat si eu intamplator de acest blog desi sunt preot ortodox am ramas putin uimit cand am citit profilul detinatorului!

    ->
    Vârsta: 73
    Sexul: Masculin
    Domeniul de activitate: Religie
    Ocupaţia: Călugăr
    Locaţia: România
    Despre mine

    Locuiesc în mănăstire de la paisprezece ani. Aici l-am cunoscut pe Dumnezeu şi încerc, cu ajutorul internetului, să răspândesc credinţa ortodoxă strămoşească şi s-o întăresc răspunzănd credincioşilor prin weblogul meu. Nici o întrebare nu este absurdă în faţa lui Dumnezeu, aşa că apelaţi cu încredere.
    ----
    Nimic de comentat insa uitandu-ma la "titulatura "pe care v-ati insusit-o ma simt nevoit sa va atrag atentia ca nu e sanatos .

    """Despre mine
    Cuviosul Ilarie"""

    Nici un sfant al trecutului sau al prezentului inca traitor in viata nu s-a intitulat pe sine asa ci "cel dintai dintre pacatosi" ,"un putregai ",ocara oamenilor si defaimarea poporului" in mai putine cuvinte s-au smerit de fiecare data cand au facut referire la ei si sub nici o forma nu s-au numit cuviosi.
    Cat despre cele scrise nu pot sa spun decat atat: liberul arbitru este cel care ne scoate in fruntea celorlalte fapturi,ratiunea (cand exista) ne indruma spre lucruri sanatoase .
    Si ca sa inchei terbuie sa spun ca rezolvarea tuturor dilemelor de aceasta natura este la spovedanie in fata lui Dumnezeu luand ca martor acel pacatos nevrednic care este preotul duhovnic si care cu destula greutate se gaseste .

    Multa sanatate si bucurie de la mine! Va rog nu va mai certati! Invatati-va unul de la altul sa traiti frumos! Viata si asa e foarte scurta "traiti-o" nu o ignorati!

    RăspundețiȘtergere
  138. prea sfinte si cuvioase parinte ilarie, iti multumim ca ne-ai eliberat din bezna spirituala pe care am trait-o pana acum, se vede ca spiritul divin pe care mantuitorul ti la trimis este foarte mestesugir, la fel ca si perceptiile tale neandertaliene privind "malahia". vi se pare normal ca de fiecare data cand cineva simte nevoia sa pangareasca ceva, sa mai aiba cate un copil? acel obiect pe care il posedati, cred intre preasfintele dumneavoastra picioare, este totusi facut pentru a fi utilizat, cu pangarit, calauzit de seminte, curvasaraie, onanism sau fara. se pare ca neutilizarea indelungata a obiectului ce va fost incrediintat de dumnezeu va adus la stadiul in care deliberati niste tampenii demne de secolul 5, si o frustrare sexuala la fel de acuta. am o idee, mergeti, testativa o malahie si vedeti cat de bine va simtiti!


    p.s: vad ca la posturi preferate e si animal planet, vedeti sa inchideti televizorul cand animalele pangaresc interioarele neintinate ale saracelor femele, o sa va speriati!

    RăspundețiȘtergere
  139. best record so far: 13 times in one day! anyone else, do i get any prize or something?



    man I need a woman!

    RăspundețiȘtergere
  140. parinte....hai sa fim seriosi...nu cred k exista cineva pe pamantul asta care sa nu comis macar unul din pacatele care le`ai enumerat...asta ce inseamna ... ca toti v`om merge in iad?

    RăspundețiȘtergere
  141. parinte esti tare !!!
    la mai mare :))

    RăspundețiȘtergere
  142. ACESTA NU ESTE CALUGAR SAU FATA BISERICEASCA! este un mininos... a intrat diavolul in el

    RăspundețiȘtergere
  143. Salut, Parinte!

    Ma cheama Mihai, am 27 de ani si sunt virgin. Am descoperit acest pacat la o varsta frageda, la 11 de ani, si de atunci nu ma pot abtine. Am incercat sa-mi pun 2 perechi de chiloti, sa mi leg cu scotch de piele, ca un fel de centura de castitate, ca atunci cand tentatia e mare sa simt o durere, dar nu a mers. Ce pot face parinte? O sa ajung in Iad? Te rog, ajuta-ma!

    RăspundețiȘtergere
  144. Tare de tot blogul, parinte! :))

    RăspundețiȘtergere
  145. :))) De ce trebuie sa plecati TOTI de la premisa ca orice cititi este absolut adevarat? Cand ati rasfoit DEX-ul nu ati dat si de cuvantul pamflet? Ia... cautati acu'

    RăspundețiȘtergere
  146. Parinte mai documentati-va malahia nu este acelasi lucru cu onania. Daca doriti a cauta chiar pe internet-ul pe care il folosim o sa aflati ca:

    1279. -Malahia (sa nu se confunde cu onania sau cu scurgerea) este pacatul pe care-l face cineva singur, artificial, impins fiind de poftele trupesti atatate de o imaginatie neinfranata, excitata de gandurile rele, cultivate cu lecturi din romane pornografice si lipsa de educatie. Unii ca acestia pierd memoria, devin nervosi, le tremura corpul, iar in casatorie obtin copii slabanogi si la trup si la suflet. Pentru vindecare se cere stapanire de sine, inlaturarea cauzelor pacatoase, ocupatia necontenita a timpului si deasa spovedanie (Lev. 15, 1-30).

    RăspundețiȘtergere
  147. Lol, crestinismul e funny :))

    RăspundețiȘtergere
  148. Mă numesc Petrică, iar vreau să mulţumesc cuviosului Ilarie, că mi-a răspuns la o întrebare importantă. Mulţumesc, Domnul să te aibă în pază, îmi voi învăţa şi copii mei să nu se spurce în acest fel odios. Iisus să ne ajute pe toţi. Mulţumesc încă odată şi Domnul Iisus Hristos să-ţi dea în viaţă tăt ce îţi doreşti. Amin

    RăspundețiȘtergere
  149. Dar sa-mi spuna si mie ce-au Holograf cu malahia?Deci jur este o absurditate mai mare decat pacatul in sine...Sincer, astept un raspuns concret si nu doar simple banuieli si presupuneri

    RăspundețiȘtergere
  150. inteleg tot ce s-a scris in articol,cu exceptia unui singur lucru:care e poanta cu formatia holograf?nu ma prind,cat despre amicii care spun ca dumnezeu nu exista,oameni buni ati trait degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  151. Saru'mana parinte si sa-ti dea D-zeu multa sanatate si putere ca mare nevoie am de sfatul dvs. Sunt casatorit din al doilea an de facultate si am doua fete mari. In ultimii doi ani sotia mea a capat obiceiuri noi si rele. Dar o iubesc si nu pot sa nu-i fac pe plac. Nu stiu ce sa ma fac! Are o prietena pe care o aduce acasa si amandoua vor sa faca sex cu mine. Uneori impreuna, alteori pe rand. Si asta nu este tot. Si-au luat ambele hamuri care sustin niste penisuri aproape cat al meu de mare si imi fac sex anal si oral cu ele. Apropo de onanie, uneori imi fac si asta, doar ca sa ma bage in Iad. Ma rog in fiecare zi ca scap de ele si de obiceiurile lor, dar nu pot sa dau divort ca ma gandesc la fetele mele. Uneori, cand fetele nu sunt acasa, ca altfel as fi chemat Protectia Copilului, ma pun sa ma uit la filme porno sau sa fac treaba mare prin casa. Si ele se uita la mine si se masturba reciproc. Nu ma bat si nici nu ma umilesc, dar ma gandesc la Inviere si Apocalipsa. Am tot postit si m-am rugat, dar cu cat am slabit ele tot mai atragator ma gasesc. Lucrurile au luat o intorsatura urata in ultima perioada cand prietena sotiei mele si-a adus cu ea o verisoara din provincie. Verisoara cred ca are o boala pentru ca cu greu le lasa pe celelalte sa se mai foloseasca de mine, ea vrand sa fie totdeauna prima si vrea sa o faca de multe ori, ceea ce pe mine ma oboseste foarte tare. Te rog sa ma ajuti cu un sfat ca daca nu eu imi voi spurca trupul cu vitamine. Alta solutie eu nu vad! Ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  152. In general calugarii si mai ales cei care nu cunosc absolut nimic despre viata de familie, care nu au fost casatoriti ca sa inteleaga cu exactitate ce inseamna asa ceva, trebuie sa nu se bage sa ne faca noua, mirenilor, legi sau ordini. Pentru ca efectiv nu cunosc toate datele problemei.
    Eu m-am casatorit conform tiparelor alcatuite de biserica fara sa il fi cunoscut pe sotul meu din punct de vedere sexual inainte de casatorie si a iesit totul un dezastru. Pentru ca nu ne-am potrivit tocmai din acest punct de vedere.
    Casatoria s-a terminat intr-un mod tragic printr-un divort foarte urat iar eu am sfarsit in spital.
    In conditiile in care eu eram bolnava in timpul casatoriei si urmam un anumit tratament, nu trebuia sa raman insarcinata. Oare as fi putut sa ii spun sotului sa nu mai facem dragoste ? Parinte, in 99 % dintre cazuri, un barbat nu poate trai cu sotia lui in casa fara sa faca dragoste. Trebuia sa aducem pe lume copii bolnavi care sa se chinuiasca si care sa afecteze si starea sanatatii mele, sau trebuia sa ramanem abstinenti pe viata ?
    Am pretentii de la oamenii care vin cu astfel de idei absurde ca folosirea prezervativului e un pacat, sa vina si cu solutii.
    Duminica, atunci cand merg la biserica vad multime de copii care cersesc, prost imbracati pe iarna aceasta, fara hainute groase, cizme sau manusi in maini, bineinteles, pentru ca parintii nu au stiut de existenta prezervativului. Si daca ar fi numai asta. Abia au ce manca si traiesc de pe o zi pe alta. Vi se pare ca Dumnezeu vrea ca acesti copii sa sufere astfel ?
    Pe timpuri, neexistand mijloace anticonceptionale (nu sunt de acord cu cele care produc avortul), femeile faceau zeci de avorturi ... Vi se pare firesc acest lucru ? E mai bine asa decat sa folosim prezervativul si sa facem atati copii cat ne permit sa crestem salariile din aceasta tara ?
    In legatura cu malahia, am vazut documentare in care se arata in mod clar ca copii incep sa se masturbeze sub o forma sau alta inca de la cele mai mici varste. Si ei fac un pacat sau cum ? In general problema aceasta este mai raspandita la barbati care daca nu ar face asa ceva ar lua-o razna mai ales in lipsa unei femei ... Vi se pare mai corect ca acestia sa intre intr-un spital de psihiatrie, sa devina mai agresivi si mai violenti din cauza frustrarilor sexuale ?
    Eu nu cred ca malahia la tineri si modul absurd in care ea trebuie canonisita (40 de zile doar cu paine si apa) ar trebui sa fie o problema care sa ii framante pe calugari si mai ales o problema pe care ei sa o condamne. Intrati in atatea detalii incat incep ca gandirea dumneavoastra care ar trebui sa fie cea mai curata dintre toate (monos parca insemna singur impreuna cu Dumnezeu si cu sfintii..., nu ?) este mai perversa decat a unui mirean care face astfel de "pacate". Unui mirean nici macar nu ii trec prin cap astfel de lucruri.
    Sa stiti ca preotul la care eu ma spovedesc abia suporta daca ii zic de vreun gand din acesta si vrea sa termine cat mai repede spovedania ... Ceea ce nu mi se pare corect. Dumneavoastra in loc sa apropiati oamenii de biserica, de Dumnezeu, in loc sa ii sfatuiti cum sa il iubeasca mai mult si sa faca cat mai multe lucruri bune inspre mantuira sufletului, nu stiti cum sa ii judecati mai aspru si sa ii indepartati ...
    Unele norme de acest fel ar trebui reevaluate, parinte.

    RăspundețiȘtergere
  153. biserica asta este sanatoasa???
    pariez ca parintele asta ia dat in cap lu mutu la viata lui ... sa ma trazneasca D zeu de nu e asa.
    frate ... duceti va la munca nu la prostit poporul ... il furati cu statul, cu tv, cu biserica, etc.
    ma fac popa sa vina enoriasele la mina sa nu mai faca mana mea cunostinta cu mutulica!

    RăspundețiȘtergere
  154. @Ioana
    Tu vrei sa-l re-evaluezi pe Dumnezeu, si Sfintele Invataturi dupa cum convine slabiciunilor si pacatelor tale?

    Tu spui ca Sfanta Biserica judeca aspru? Ea doar previne asupra raului din lume, pe cand Dumnezeu judeca MULT mai aspru, de asta "creat-a el loc de foc si pucioasa in care sa arda sufletele celor nevrednici, si doar cei putini si drepti vor ajunge la el"!

    Daca nu este El pentru tine, bucura-te in continuare de viata ta pacatoasa, cata o mai ai, si nu astepta nimic de la Domnul Parinte...

    RăspundețiȘtergere
  155. mama, ce blasfemie de blog :)) Prea tare. Keep on rolling.

    RăspundețiȘtergere
  156. ...ha . nu am ce sa mai comentez , demential de dement!

    RăspundețiȘtergere
  157. Dau un regat celui care ii baga cariciu in barba lu Ilarie:))))

    RăspundețiȘtergere
  158. bai Ilarie dar pe la spate o iei si matale???:)))

    RăspundețiȘtergere
  159. Parinte, da-mi si mie hi5'u matale. :D

    RăspundețiȘtergere
  160. Dumnezeule! Nu ma lasa in iad! N-am stiut ca e atat de grav. Mai da-mi o sansa! Plizzz. De data asta, da-mi femei pentru a nu pacatui!

    RăspundețiȘtergere
  161. Am dat din greseala peste articolu' asta. Nu cred ca am mai avut o criza de ras asa intensa de foarte mult timp. Sincer, va multumesc.

    Eu nu stiu daca sunteti serios sau nu, adica cum stiti ca crustele se gasesc pe faianta din baie si pe tastatura calculatorului? Parca va vad ca intre slujbe asa prihaniti tastatura cu samanta dumneavoastra.

    Oricum o sa citesc tot blogu' in speranta ca ma voi caca pe mine de ras si mai mult.

    Si de ce dracu' toti care comenteaza aici si sunt de accord cu dumneavoastra nu sunt in stare foloseasca punctuatia, ortografia si in general sa formeze un text care sa arate ca si cum a fost scris de o fiinta umana?

    RăspundețiȘtergere
  162. douasiuna .. douasdoua ..schimba mana .. cu'amandoua

    RăspundețiȘtergere
  163. Parintele Endriu Gi2 iulie 2010 la 16:03

    Parinte, eu fac parte dintr-o secta unde se practica inchinarea la idoli, spiralele si onania pe muzica de Holograf. Daca pe langa astea eu mai abuzez si de enoriasii mei, in ce canoane ma incadrez?

    RăspundețiȘtergere
  164. Parinte , mi-ai facut pofta de-o linie !

    RăspundețiȘtergere
  165. ACESTA NU ESTE CALUGAR SAU FATA BISERICEASCA! este un mininos... a intrat diavolul in el

    Spunea un crestin in timp ce-si desena linia de plutire cu cardul :)

    RăspundețiȘtergere
  166. sugi pula la gibon ba saracule!

    RăspundețiȘtergere
  167. Prea cucernice parinte,ati spus consecintele,dar ce sa fac sa scap.Va rog ajutatima.

    RăspundețiȘtergere
  168. Indiferent daca suntem sau nu credinciosi si indiferent daca acceptam sau nu spusele parintelui, avem obligatia sa respectam ceea ce un parinte (un om, in general) spune prin prisma credintei si convingerilor dumnealui.
    Asadar, indiferent de "ce parte a baricadei ne aflam" ... frumos, elegant, si de bun simt este sa respectam si macar sa incercam sa intelegem ceea ce cuvanta cineva (cel putin atata timp cat ati ales sa vedeti acest mesaj).
    Ma deranjeaza sa vad aluziile destul de jignitoare ale unora si ale altora.
    Mentionez insa, ca sunt tipul de om care nu se retine sexual din principiu si ca, indiferent daca este sau nu un pacat, pana la urma placerea exista.
    Am doua intrebari catre parinte si m-as bucura sa primesc raspuns:

    1. Daca tot am primit din partea Divinitatii capacitatea de a detine ratiunea, de ce aceasta nu are o anumita structura astfel incat sa nu fie posibil efectuarea faptelor cu efect negativ? Mentionez ca din punctul meu de vedere, filozofia cu ... "Dumnezeu ti-a dat dreptul de a alege intre bine si rau" ... nu prea sta in picioare ... asta ar insemna ca Divinitatea a lasat portita prin care sa poata corecta mai putin "placut" abaterile in cazul in care acestea ar aparea ...

    2. Mi se par mult prea exacte perioadele (numarul de zile) pentru fiecare situatie in parte. Oare Divinitatea a gandit la fel, sau aceste cifre este rodul unor minti "luminate" (ca sa nu le spun usor originale-cu imaginatie) de-a lungul timpului.
    Sa nu uitam ca biblia este mai degreaba o carte a lumii, nu a lui Dumnezeu, si ca o banala carte de Istorie-manual scolar ... sufera modificari de fond de la un an la altul, dar Biblia - carte veche de (... ehe ... numarati voi ca eu nu reusesc) ?

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  169. Daca acelea sunt pedepsele, inseamna ca eu nu mai ajung sigur in rai, am inceput sa numar cate metanii si de cate ori tre sa ma canonisesc si mam pierdut cu numaratul =))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  170. Parinte, am facut un calcul si daca ma ajuta Dumnezeu sa implinesc 94 de ani, 5 luni si 12 zile (facand canoanele necesrare) scap de pacatul malahiei ... Totusi am omis un detaliu, am ascultat vreo 3 albume de la Holograf si unele melodii de mai multe ori ... Credeti ca o sa treaca Dumnezeu peste acest lucru? Sau imi ma va lasa pe lumea cealalta sa imi continui canoanele?

    Va rog sa ma ajutati daca puteti. E foarte important pentru mine. Viata vesnica depinde de asta.

    RăspundețiȘtergere
  171. Saru' mana parinte! Promit sa nu ma mai onanizez niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  172. parinte eu sunt si mai pacatoasa! nu numai ca ma masturbez dar sunt si inchinatoare la demoni si practic tot felul de ritualuri groaznice cand ma poseda Cthulhu si Dagon, doi demoni foarte posesivi si scarbavnici! in plus am si un site de magie neagra: http://necronomicon-cthulhu.blogspot.com/ prin care incerc sa smintesc tineretul de la cele sfinte!!! cum sa fac sa ma las?

    RăspundețiȘtergere
  173. Sa inteleg ca toti barbatii au parte de consecintele alea fizice ... shit ... mi-a cazut o masea ...

    RăspundețiȘtergere
  174. Amin, părinte, creştinească faptă ai săvârşit întru slava Întâiului Stătător! Atâta vreu să ştiu, nu cumva canoanele aistea ce presupun cunoştinţe avansate de Artmetică - ptiu, drace! - se vor duce pe lumea cealaltă? Adică, la ce ar mai fi bun Purgatoriul? Sau acolo doar stăm la coadă, ca şi aici la moaşte?
    În final, nu pot să remarc că toţi malahii dreptaci comit un sacrilegiu de care îşi vor da seama, în necunoştinţa lor, doar dacă se vor închina. Deci iartă-i părinte, şi spune-le să devină stângaci.

    RăspundețiȘtergere
  175. Parinte sa-ti traiasca ma-ta esti campion....voi preotii cei mai mari onanisti, pedofili si homosexuali v-ati gasit sa vorbiti despre asa ceva.....Apropos, ca tot esti preot plin de har (a se citi malachie), am si eu niste intrebari la care caut raspunsuri de cand eram mic......si anume: De cand exista D-zeu (sa nu ma iei cu dintotdeauna ca orice are un inceput).......Daca primii pe Pamant au fost Adam si Eva cu copiii lor, cum s-au inmultit fara incest?......Aceasi intrebare si la faza cu Noe, si-a luat pe arca doar familia sa.....Biserica, Religia, Preotii si tot ce reprezinta Divinitatea e de kkt, e doar un sistem de control al maselor.

    RăspundețiȘtergere
  176. Sodomia cu baieti de altar nu e pacat?

    RăspundețiȘtergere
  177. dude... dude... dude... this is some kind of fucked up shit!!! nu imi vine sa cred ca eu citesc asta abia acum. Absolut genial!!! sper ca inca iti citesti comentariile. wow. dude, asta e demna de lewis black, george carlin... high end stuff :))

    RăspundețiȘtergere
  178. marean pa persoana fizica26 ianuarie 2011 la 04:11

    Dragule parinte Ma numesc Marian (nu imi ascund identitatea) si am o mare nedumerire pe langa multe altele asta este cea mai mare!
    am 20 d ani si pot spune ca am inceput sa malahiez prima data la 12 ani (in porumb la tara cu varul meu pe o revista porno) de atunci pot spune ca malahiez (neregulat) doar cand simt nevoie in ultima vreme nu prea am mai simtit nevoia pentru ca am o varsta la care stiu cum sa ajung in pat cu o fata ! si daca nu ma descurc intr-o anumita perioada platesc si ma culc cu prostituate !
    problema mea este urmatoarea in urma cu un an am facut sex cu o fata in masina lui tata,chiar pe bancheta din spate,pot sa spune ca i-am facut sex oral pot sa spun ca fata mi-a facut sex oral pana am ejaculat in gura ei (ea a inghitit samanta probabil nu a vrut sa o irosesc ,ea fiind foarte credincioasa de asemenea ca matale)apoi am bagat penisul in vaginul ei timp de 10 minute pt k dupa 10 minute mi-a spus ca ea simte placere mai mare in fund!am facut cu ea si in fund si in pasarica,dupa cam 20 d minute am ejaculat in fundul ei ,m-am sters cu servetele pentru ca o fordul tatalui meu nu are chiuveta si am bagat penisul din nou in vagin ,iar in fund ,iar in vagin,pana am ejaculat iar in fundul ei pt a 2 oara ! in seara respectiva ea era foarte ingrijorata de faptul ca poate ramane insarcinata datorita faptului ca eu nu m-am spalat ,si am folosit doar servetele ! a2 zi s-a dus si a luat pentru prima data "pilula de a 2 zi" ce crezi parinte ??urmatoarea zi fata s-a trezit dimineatza cu maxilarul stramb (ca sa aflam dupa 1 saptamana ca are alergie la pilula)acum eu te intreb pacatul pentru maxilarul stramb al cui este? al meu sau al ei ?
    eu sunt cel vinovat sau ea este??
    in prezent ea face gimnastica faciala pentru a fi din nou o fata normala ,eu bineinteles ca nu mai sunt cu ea de atunci pt k nu mi sa parut o fata tocmai "cuminte" avand in vedere placerile pe care mi le-a oferit :D !!!

    deci parinte chiar am vorbit serios si chiar doresc un raspuns ,vreau sa stiu ce ma asteapta la judecata de apoi !!! ca de altele stiu,am furat,am injurat,am dat pe laba,am scuipat ,am mintit,nu m-am mai spovedit si nu m-am mai impartasit de mai mult de 3 ani !!!
    sincer eu cred ca voi preotii sunteti cam "SATANISTI":) am impresia ca mintiti mult !!
    si sincer crede-ma sunt un baiat credincios mereu cand vad o biserica imi fac semnul crucii,cred in Dumnezeu dar pe voi "preotii" nu va am la inima !!

    dar totusi astept un raspuns !!
    multumesc si traiasca malahia si femeile ca tare sunt bune !!! si reaper tovarasu meu ca mi-a aratat acest blog tare am mai ras=)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  179. Nu sa faci 1000 de copii este solutia....PARINTELE se referea la ABSTINENTA

    RăspundețiȘtergere
  180. sa te futa cainii bai cacat de calugaru pulii

    RăspundețiȘtergere
  181. parinte, cum se scot petele de sămânţă de pe divan? poate va ajuta experienta sa-mi raspundeti la intrebare.. de pe imbracaminte ies la spalat, dar canapeaua nu intra in masina de spalat? cum sa fac? sper ca ma veti putea ajuta cumva!

    RăspundețiȘtergere
  182. Sarutmana Parinte.Am si eu o intrebare.Am vizionat materiale pornografice si am avut scurgere instantaneu.Inseamna ca am facut malahie si este pacat sau este inregula?Am 16 ani.

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.