luni, 21 septembrie 2009

Am lipsit puţin

Nu intraţi în panică, dragii mei, zilele astea am lipsit puţin deoarece am fost ocupat cu îndeletnicirile legate de sărbătoarea Înălţării Sfintei Cruci. Tot în perioada asta au venit nişte băieţi de la firma de net să-mi tragă un rutăr wireless şi fibră direct în chilie, ca să pot fi mai aproape de voi şi de problemele voastre.

Mulţumesc pe această cale stareţului, care, aflând de preocuparea mea pentru voi, a binevoit să sponsorizeze acest proiect. Am primit şi un netbook care merge pe GNU/Linux, un sistem de operare bineplăcut lui Dumnezeu şi profetului său, Richard Stallman.

Am găsit şi un hub creştin de DC++, plin de pricesne şi muzică psaltică: uceniciidomnului.rohub.ro. Nu uitaţi să scoateţi porno din share când intraţi.

5 comentarii:

  1. Frate Parinte .. esti tare de tot !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha, excelent! ::- ). Multa inventivitate si inspiratie mai departe! Religia e o mizerie si e bine sa reamintim tuturor asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. E din ce in ce mai bine pe Pamant! Chiar foarte bine. Ma bucur cand vad fiinte ai proaste ca mine.

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.