marți, 15 septembrie 2009

Care este structura demografică a Raiului?

Vreau sa ma pregatesc cat mai bine pentru cand voi ajunge in Rai. De aceea, m-ar interesa care este structura demografica a locatarilor pentru a putea socializa mai bine cu sufletele virtuosilor intru fala Domnului. Avand in vedere faptul ca ortodoxismul, adica calea dreapta, nu s-a arat decat catorva neamuri, ma astept sa gasim acolo pe langa romani, ceva greci sau sarbi si o gramada de rusi. Totusi, un preot mi-a spus ca rusii, sarbii si grecii n-au nicio sansa pentru ca ortodoxismul lor nu este pur. Asadar este OK daca ma limitez la romana sau este cazul sa-mi bat capul cu limba lui Puskin?

Oti

Dragă Oti,

Raiul este rezervat celor puri la suflet, fără de păcat. Ţiganii, homosexualii, evreii, ateii, asiaticii gălbejiţi, masonii, comuniştii, iehoviştii, Harry Potter, Steve Ballmer, Dan Bitman şi alte asemenea panarame nu au ce să caute în Grădina Domnului, deoarece prin ceea ce au făcut sau fac în cursul vieţii, ei s-au lepădat de Dumnezeu.

Aş îndrăzni să spun că acum în Rai există toţi sfinţii din calendarul ortodox, plus câţiva credincioşi ortodocşi care de-a lungul vieţii au fost parte a Soborniceştii şi Apostoleştii noastre Biserici. Nici vorbă de ruşi kaghebişti sau de Vladimir Putin, care sunt eretici vechi-calendarişti, toată lumea ştie.

În speranţa că te-am lămurit,

Cuviosul Ilarie

37 de comentarii:

  1. Steve Ballmer e un mare om care face lucrul domnului, respectiv luatul banilor de la fraieri, pe produse proaste sau (si mai bine) inexistente. La fel ca un preot. Te rog sa-l tratezi cu mai mult respect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă voi ruga mult pentru tine, fiule, că tare pierdut mai eşti.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunteti inrudit cu parintele Daniil Pravoslavnic? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragă keops,

    Se poate spune ca suntem înrudiţi spiritual. Am tot respectul pentru Sfinţia Sa şi pentru activitatea pe care o depune în folosul Crucii şi al Neamului românesc. Dar nu-l cunosc personal, iar ideea de a folosi internetul ca mediu de propagare a Cuvântului lui Dumnezeu mi-a venit acum mult timp, doar că am fost ocupat cu altele iar părintele Pravoslavnic mi-a luat-o înainte. Multă sănătate ţie şi preacucernicului părinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Esteti genial, preacuvioase.

    RăspundețiȘtergere
  6. dar am vazut tigani la biserică, care se rugau si erau acolo... ei nu ajung in rai?

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi chiar nu vedeti cate prosti sunt spuse aici. ? Ce aveti cu cei de la holograf, cu Dan Bitman? Harry Potter. Hai sa fim seriosi peste tot se spune ca Dumnezeu ne iubeste pe toti in mod egal. Ok ? Tiganii ? Ajung sa cred ca blogul tau este o mare prostie, pardon deja cred. Intri cu ip-uri diferite ...poate ai auzit si tu de proxy si iti dai singur comenturi, intrebari si asa. Ti-ai creat propria ta lume de prostie. L-ai cunoscut pe Dumnezeu ? Ai fost cu el la o cafea sau cum l-ai cunoscut ? Tu nu vezi cate prostii poti sa scri aici? Poate acei TIGANI sau ASIATICII GALBEJITI sunt mai credinciosi decat NOI cei ALBI ... Asta e rasism si nu cred ca Dumnezeu ar vrea asa ceva. Mi se face sila cand vad cum iti zice lumea (sau cum vb singur) . Tot ce este pe acest blog este o mare conspiratie. Nu cred ca ai CURAJ , mai om invarsta, ca sa folosesc un limbaj adecvat ca asa m-a invatat domna Paler sa accepti acest POST.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Parinte", no offence dar esti prost de puti... hai ca ti-ai facut ceva vizitatori pe blog cu chestia asta de-a parintele cuvios. Dar acum nu mai e amuzant deloc.

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand Dumnezeu nu este rasist.Si in al doilea rand las-o mai moale cu holograf si altii...care e legatura lor cu teoriile sustinute de tine? ca inca nu mi-am dat seama.

    o sa ma rog pt tine preacuvioase.

    RăspundețiȘtergere
  10. Blogul asta este o blasfemie, rusine! Pentru cei care habar n-au cum vorbeste si se comporta un calugar, mergeti si cunoasteti unul. Expresii de genul: 'deliciile amorului anal', 'ei uita ca acest dumnezeu tine cont de gaura in care ti-o tragi'.. si alte magarii nu se gasesc in vocabularul unui calugar. Sinteti niste porci.

    RăspundețiȘtergere
  11. Voi nu va dati seama ca blogg`ul asta e un fals pentru distractie si amuzament ? Daca preotul este cine se crede ca e sa faca un video-chat cu utilizatorii :) si din Cutia Milei sa isi cumpere un domeniu pe Internet :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ţânule, asteapta puiule, astepata pana ti-o cadea parul :)

    RăspundețiȘtergere
  13. e un calugar fals,un om care traieste in alta lume,nu cred ca-i sanatos la minte,sincer.

    RăspundețiȘtergere
  14. =)) Mi-ai oferit nişte hohote de râs, mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
  15. bai deci nu ma pot opri din ras...doamne iarta-ma:)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Degeaba te stresezi cu structura demografica a raiului, pentru ca nu vei ajunge acolo, din contra vei ajunge in Iad, unde sunt numai femei lesbiene si singuru mascul e dracu si e poponar }:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Preacuviosul Ilarie...adica cel din poza, stie sa foloseasca pc-ul? =))

    RăspundețiȘtergere
  18. mor de ras, stau in varful patului si rad ca prostul de unul singur =)) am si uitat ca ma doare maseaua. eu cred ca este foarte important sa invitam la un dialog deschis, cu ajutorul acestui blog divin, cat mai multi credinciosi, alti oameni ai biserici, politicieni si oameni de stat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tiganii si evreii,aici m-am oprit,nu ati vazut tigan ortodox sau evreu care mai tine legea lui Moise?

    RăspundețiȘtergere
  20. "Expresii de genul: 'deliciile amorului anal', 'ei uita ca acest dumnezeu tine cont de gaura in care ti-o tragi'.. si alte magarii nu se gasesc in vocabularul unui calugar"
    Nu, in schimb se regasesc expresii gen "ce pula mea?" si "muia e un pacat numai daca o dai nevestii (care e sfanta), cu restul femeilor e totul ok" :D
    Tot respectul parinte! La vesnicele chinuri cu toti necredinciosii care indraznesc sa-ti spameze blogul! :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai cuviosule imi place blogu e super.I-am spus si profesoarei de religie sa se uite (sunt clasa a9a)...sa vad ce zice:)):))

    RăspundețiȘtergere
  22. Cuvioase Larie cine te-a inv sa utilizezi calc?

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai fost reclamat pentru rasism. Poate asa mai vii de acasa bai raspopitule. Vedea-ti-as blogul inchis!

    RăspundețiȘtergere
  24. Marine!? asa-i ca esti ortodox practicant??? si visezi la mantuire??? si citesti tatal nostru in fiecare noapte inainte sa te bagi in pat???

    zi-mi te rog ... cum pot sa te mantuiesti cand exista atat venin in tine si doresti raul acestui blog????????

    nu stiu dece , dar vad doar rautate dasta ieftina in credinciosi practicanti

    RăspundețiȘtergere
  25. dar am vazut tigani la biserică, care se rugau si erau acolo... ei nu ajung in rai?

    pai ce conteaza unde ajung...principalul sa cotizeze la biserica!

    tataie in afara de faptul ca iesti limitat rau mai iesti si rasist! acesta e punctul de vedere al bisericii ortodoxe romane (s.a.)?

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai bine te-ai ruga pentru tine ca esti putin pe langa credinta preacuvioase , ce crezi ca Dumnezeu te iarta pe tine si pe Dan Bitman nu?

    Nu judeca ca sa nu fii judecat !!!
    Cel care nu a pacatuit sa arunce primul cu piatra!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. parinte un singur lucru am de mentionat la blogu tau...nici bozgorii n au ce cauta in rai:))

    RăspundețiȘtergere
  28. ba traivar mama in secolu 21 voi mai credeti in prieteni invizibili? cine cine posteaza aici din motive mai serioase decat cel de a se amuza serios o sa arda in focurile realitatii crude

    RăspundețiȘtergere
  29. >@ "Poate acei TIGANI sau ASIATICII GALBEJITI sunt mai credinciosi decat NOI cei ALBI..."
    -Da, dar ei cred in Satana!
    Si Dumnezeu ESTE rasist! Dumnezeu este Cum Vrea El, caci mare si infinita e puterea Sa! Altfel, daca nu era "rasist", nu-l facea pe cel galbejit galbejit, sau pe tzigan negru si mic... Ii facea pe toti albi, sa-i laude numele. Dar unii vin de la Satana, caci cum altfel se poate vedea Dreptatea lui Dumnezeu, daca nu comparand darurile celor ce merita, cu cele ale celor Blestemati de Dansul?

    RăspundețiȘtergere
  30. Dosarele X e fix pula pe langa blogu asta :)))) Mortal Parinte! Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  31. fratilor,acu am primit si io asta,am citit tot de sus pana jos asa cum mananca un copil cuminte toata supita din farfurie,cu tot cu legume,da un lucru n-am inteles,numai unu,voi femei in tatele goale n-aveti p-aici?

    RăspundețiȘtergere
  32. Daca as sti saracul Dan Bittman ce se spune despre el pe internet...

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.