luni, 21 septembrie 2009

Despre actele biometrice

Blagosloviti, parinte!

Ce parere aveti de actele biometrice care vor ingloba copia biometrica a fiecarui om?
Este bine sa ne lasam chipul antamat in forma electronica?
Doamne ajuta!

Emilia

Dragă Emilia,

Vreau să-ţi mulţumesc încă o dată pentru că m-ai adăugat în blogroll. Sper ca răspunsul meu să-ţi fie spre folos sufletesc şi înduhovnicire.

Actele biometrice: s-a tot discutat despre ele şi tot se discută. Până şi Dan Puric, acest vajnic, degrabă făcătoriu de gargară apărător al ortodoxiei a avut ceva de spus în această privinţă, deci trebuie că este important subiectul.

Toate ar fi fost bune şi frumoase, dacă binecuvântatul părinte Iustin Pârvu n-ar fi ieşit pe piaţă cu nişte declaraţii senzaţionale acum ceva timp. Dumnealui, după câteva decenii de post pe rădăcini şi somn pe piatra rece a chiliei a simţit cu organul duhovnicesc, ce se găseşte numai la marii părinţi (la subţioara braţului stâng, arată ca o ghindă), că ortodoxia - creştinismul autentic - este sub mare primejdie.

Motivul este cunoscuta organizaţie New World Order, condusă de jidani spurcaţi, masoni şi atei, al cărei scop este pregătirea lumii pentru sosirea lui Anticrist. Aceştia doresc însemnarea oamenilor, ca pe vite, pentru ca Anticrist să poată distinge între oamenii lui şi ceilalţi. Cei ce refuză actele biometrice, în fapt însemnarea cu numărul Fiarei, vor avea de suferit urgia lui Anticrist, creaţia bastardă a lui Dumnezeu. Diferenţierea între oameni va fi ceva de genul ăsta:


Clic aici pentru poză

Însemnarea se va face cu un fel de capsator pentru lobul urechii la femei şi cu un capsator similar pentru prepuţ la bărbaţi (foarte ingenioşi jidanii: ei fac circumcizie de mici ca sa nu pe poată fi însemnaţi mai târziu). Datoria oricărui creştin este să refuze această metodă barbară de însemnare, menită să ne facă pe toţi slujitori ai lui Satan. Dacă în decursul aventurilor tale amoroase vei da peste vreun bărbat cu tot felul de bile şi inele în gland, să fugi de el cât vezi cu ochii, pentru că acela slujitor lui Belzebut se pregăteşte să fie.

O altă unealtă pe care aceşti jidani împuţiţi o folosesc este ecumenismul - contopirea tuturor religiilor într-una singură. Biserica Ortodoxă Română a fost mereu împotriva acestei idei diavoleşti, singura excepţie fiind dacă ceilalţi vor adopta Ortodoxia exact aşa cum este ea. Nu putem renunţa la tradiţiile noastre de două mii de ani, la Sfinţişorii noştri, la misticismul nostru drag.

Fii tare, Emilia, că vin vremuri grele!

17 comentarii:

  1. Doamne ajută să scăpăm cu bine de aceste însemnări ale lui Baal. +++

    RăspundețiȘtergere
  2. Preasfantul Feynman21 septembrie 2009 la 14:18

    Nu sunt de acord cu aceasta discriminare. Vreau cu adevarat similar si la femei. Cum adica lobul urechii?

    RăspundețiȘtergere
  3. am shi eu o intrebare:

    dupa ce am citit cu mare atentzie shi , trebuie sa recunosc, drag, cateva dintre prea bine-venite shi necesare sfaturi ale dv, am ajuns sa cred ca suntetzi foooarte aproape de ceruri, asha ca un fel de traducator intre limba de neintzeles divina shi cea a muritorilor de rand, ca sa fac o analogie : cum la televizor e totimpu oameni deshteptzi care ne explica noua populatziei proaste cu ce se mananca politica, economia samd, stai ca am pierdut ideea, da, na shi cum, imi scuzatzi incongruentza shi optuzimea limbajului, cum suntetzi intro pozitzie asha de inalta poate detzinetzi sghi informatzii secrete, classified cum zice in film, despre soarta unui necredincios ca mine. Sa imi spunetzi daca avetzi access (nu ala de la microsoft) shi daca doritzi a ma ajuta. asha, shi daca avetzi nevoie de cod poshtal sau ceva. Multzumesc anticipat, whiteadi

    RăspundețiȘtergere
  4. Preaoripilata Deidee21 septembrie 2009 la 19:18

    Iuuuuuuuuuuuu! Adica unde? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Parinte, cei care tin cu steaua sau dinamo unde ajung, in rai sau in iad, tinand cont ca sunt echipe comuniste si comunistii merg in iad ?

    RăspundețiȘtergere
  6. tocmai am sunat la Patriarhie si mi s-a confirmat ca acest blog nu apartine unui calugar. Deci dragi oameni care nu aveti de lucru si incercati sa gasiti raspunsuri...nu e asta locul si nici omul, poate aveti curiozitatea sa cititi comentul si sa va intre mintile in cap. Niciodata un om al Bisericii nu va suferi de rasism cum sufera acesta si niciodata un calugar nu se va da ceea ce nu e!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce-ai facut mah?ai sunat la Patriarhie??hahahaha!
    tare-s curios cum le-ai explicat ce e ala blog :)

    RăspundețiȘtergere
  8. eu l'am sunat pe preabucurosul anton si mi'a zis ca domnu' cuvios ilarie aduce niste argumente destul de rationale asa ca oameni buni ascultati ce zice ca e om intelept
    eu unul am reusit sa ma lepad de gandul jegos de a ma masturba duminica dimineata inainte de a ma duce la biserica
    giezas sa fie cu voi!

    RăspundețiȘtergere
  9. A trebuit sa suni la patriarhie ca sa-ti dai seama de atat lucru :))
    Genial !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca asta e un blog personal, de unde sa stie Patriarhia ca nu este al Cuviosului Parinte Ilarie?

    Credeti si nu cercetati!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu unul nu intzeleg shi chestia urmatoare:
    uite asta ce a sunat la patriarhie, daca nu e la mishti shi asta, cat a citit el acilea pana sa ii se inoculeze indoiala sub chelie shi sa sune?
    o fi imparatzia cerurilor DOAR a celor saraci cu duhul?
    pt ca aia shi de practica malahia tot se teleporteaza la caldurica pt ca aceasta e calitatea materialului, iar restu inexorabil, indubitabil shi efectiv se duc la caldura adevarata; carevasazica ma intreb: gandesc deci ma duc la dracu?

    RăspundețiȘtergere
  12. Parinte Ilarie,

    Am auzit ca necuratul lucreaza prin telefoanele mobile, si ca o fata din America a fost posedata de diavol vorbind la telefon, i s-a strecurat, Doamne iarta-ma, prin ureche, si acolo a ramas.
    Este adevarat, parinte? Lucrarea satanei se face si prin celular?

    te rog sa-mi raspunzi, precucernice Ilarie!
    Mila Domnului fie cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  13. :))))))) fratilor treziti-va! nu mai cititi d-astea decat daca chiar aveti chef sa radeti in ultimul hal..ce te face sa crezi ca patroarhia nu stie ce-i ala blog?cred c-o ard toti wireless cu trabucurile in gura si vorbesc cum sa mai puna tara la cale..ILUMINATII oameni buni:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Dacă nu mă înşel, aceeaşi prosteală cu semnul fiarei a fost când s-a introdus identificarea produselor/facturilor/etc. prin codul de bare. Sfârşitul lumii a fost de vreo 3 ori până acuma, avem deja vreo 100 de anticrişti, vreo 10000 de viziuni diferite despre cum arată Raiul sau Iadul.
    Doamne ajută... dar până atunci ajutaţi-vă înşişi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Preafericitul Feynman25 septembrie 2009 la 14:47

    Patriarhia are internet si stie ce-i ala blog. 90% din traficul porno din Romania se face de la patriarhie. Trebuie sa stie preasfintitii cum e cu pacatul malahiei, ca sa-i poata sfatui pe mireni in cunostinta de cauza...

    RăspundețiȘtergere
  16. Jidani? negrii ca si tiganii nu se vor schimba? Asta imi pute a rasism de cea mai joasa speta. Nici macar cei din Noua Dreapta, frustratii natiunii - nu cred ca ar posta cu atata dezinvoltura sloganuri rasiale consacrate cum o face un preacuvios. unde e domne egalitatea intre oameni? Vai de natia noastra de papagali. Si cand te gandesti ca sunt in preaminunata tara romaneasca atatia trogloditi care asculta aberatiile astea si le iau ca pe "cuvant divin"?
    Asadar... praesfinte: Vai de bunul dumneavostra simt. statul pe piatra rece ti-a tocit bunul simt si ratiunea. Eu zic sa tineti post negru cateva zile parinte pentru cele scrise aici. altfel veti arde in flacarile infernului sodomizat de varianta feminina a lui satan, cu un Strap-on cat china. Eu asta v-as face.

    Cu respect - Ovidiu

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.