luni, 14 septembrie 2009

Ce-are Dumnezeu cu homosexualii?

Iubite părinte,

Ce-are Dumnezeu cu homosexualii?

Anonim

Dragă Anonim,

Dumnezeu urăşte multe feluri de oameni, dar pe nimeni nu urăşte mai mult ca pe homosexuali. Deliciile amorului anal sunt desăvârşit interzise omului, sub sancţiunea petrecerii unei eternităţi în focurile Iadului. Unii oameni, însă, aleg să batjocorească vrerea dumnezeiască şi să se împreuneze animalic, pe la maţul gros, facând-o pe Măicuţa Domnului să plângă. Aceşti oameni reprezintă o ameninţare la adresa creştinilor de pretutindeni şi este foarte grav că în zilele noastre au câştigat atât de multe „drepturi” pentru ei înşişi.

Eşti, probabil, familiar cu Sodoma şi Gomora, două oraşe pline de astfel de păcătoşi, pe care Dumnezeu, într-un acces de furie nestăpânită, le-a şters de de pe faţa pământului. Sunt sigur ca nimeni nu-şi doreşte să sfârşească aşa. Dar homosexualii de astăzi ignoră acest adevăr istoric şi continuă pe calea pierzaniei. Ei uită că Dumnezeu este creatorul universului populat cu sute de miliarde de galaxii, în care noi suntem doar un grăunte. Ei uită că acest Dumnezeu ţine cont de gaura în care ţi-o tragi, sau dacă mănânci peşte în zi de post.

Creştinul ortodox trebuie să se opună dârz acestei invazii de toleranţă faţă de homosexuali. Vestul încearcă să ne spună nouă ce atitudine să avem faţă de aceşti oameni, dar Vestul nu ştie că gliei strămoşeşti nu-i place să fie pătată cu sămânţa sodomită!

UN NU HOTĂRÂT HOMOSEXUALITĂŢII!

36 de comentarii:

  1. Mori in gatul matii din proprie initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu urăşte multe feluri de oameni???

    de cand URASTE DUMNEZEU??????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  3. un lucru nu inteleg... cum poate cineva sa ia lectii de viata de la unu care traieste izolat de lume de la 16 ani?????
    people, c'mon!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. tu esti calugarul teofil sau vreun pustan dacic?

    RăspundețiȘtergere
  5. E rascolitor baiatul asta....

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la ce Manastire locuiesti? Ca as vrea sa te caut...

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) biata Maicuta Domnului

    RăspundețiȘtergere
  8. Locuiesc la mănăstirea Cernica, de lângă Bucureşti, o mănăstire care ne-a dat oameni sfinţi şi înduhovniciţi, precum Sf. Ierarh Calinic sau Sf. Cuv. Stareţ Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte bine spus, parinte. si ar trebui adaugate la articol si versetele Lev. 18:22, Lev. 20:13 si I Corinteni 6:9-10 din Biblie, ca sa stie si occidentul cel smintit care este atitudinea Domnului fata de acesti pidosnici.

    P.S. dar cu lesbienele cum ramane, caci am inteles ca ii sunt placute cuviosului Gigi.

    RăspundețiȘtergere
  10. omul are posibilitatea de a citi din Biblie ce ii convine, sau de a citi totul si de a intelege adevarrul.Nu un verset inseamna cuvantul lui Dumnezeu. ci intreaga Evanghelie. sa citesti I Corinteni 6:9-10 nu e totul (de exemplu),,,citeste si versetul 11. acum are sens nu? prin mantuire se spala omul de ORICE pacat. e chiar atat de greu? se pune un prea mare accenrt pe lucruri lipsite d importanta, cand mantuirea ar trebui sa fie "subiectul" principal

    Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea intelepciune in viitor

    RăspundețiȘtergere
  11. 1 corinteni 6:11 suna asa


    " Și așa erau unii dintre voi! Dar ați fost curățați, ați fost sfințiți, ați fost considerați drepți în Numele Domnului Isus Cristos și prin Duhul Dumnezeului nostru. "

    RăspundețiȘtergere
  12. Fie ca Marele Mantuitor Domnul DUmnezeul nostru sa iti dea intelepciune si zile multe Cuvioase Ilarie ca sa ne poti arata in fiecare zi drumul spre mantuire si iertarea pacatelor noastre.Dumnezeu sa te binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu o ocazie spuneti Parinte ca Dumnezeu nu uraste pe nimeni, iar acum, aici spuneti ca Dumnezeu uraste homosexualii. Eu cred ca mai degraba purtarea lor este urata Domnului, nu acele suflete pierdute.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Unii oameni, însă, aleg să batjocorească vrerea dumnezeiască şi să se împreuneze animalic, pe la maţul gros, facând-o pe Măicuţa Domnului să plângă."

    mwhahahaha

    RăspundețiȘtergere
  15. ba, da' rau a ajuns dumnezeu asta de uraste atati oameni

    RăspundețiȘtergere
  16. :))))))))))))) doamne deci n-am mai ras asa de cand ma stiu

    RăspundețiȘtergere
  17. parinte, apreciez gestul dumitale de a ne feri de vorbele murdare ale adeptilor necuratului dar as dori sa nu le exorcizati comentariile intrucat citesc deja a 10 postare si e prea tare :))

    Erau homosexuali?

    RăspundețiȘtergere
  18. parinte pot posta aici o intrebare? Sper sa imi fie luata in seama... Credeti ca toate babele care se duc la biserica pentru ca au fost curve la viata lor si acum se caiesc de frica sa nu arda in focul iadului vor reusi sa se mantuiasca? Ce putem face noi ca fete pentru a nu savarsi pacatul preacurviei?

    Va multumesc,
    Elodia

    RăspundețiȘtergere
  19. DUMNEZEU uraste diferiti oamnei??? Cum puteti afirma asta domnule?????? Dumnezeu e bun, iubeste pe toata lumea...suntem PARTE din EL, cum puteti sa ziceti ca uraste o parte din EL.......OMG, asta e chiar blasfemie....

    RăspundețiȘtergere
  20. dar despre preotul acela ( nu i-am retinut numele), care si-a luat-o la cacat...Dumnezeu il uraste si pe el?Dar biserica il uraste? dar dvs. il urati?? Daca si-a luat-o de la un barbat pedeapsa este de 18.5 ori mai rea?? SAU PREOTII AU VOIE SA SE F**A-n CUR???

    RăspundețiȘtergere
  21. ce tare esti parinte, ma prapadesc de ras. esti smart si subtil. umor fin. fain :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Din cauza preotilor ca cel de mai sus nu mai crede lumea in Dumnezeu...Inchideti va rog acest blog este jenant.

    RăspundețiȘtergere
  23. lol..nea asta.. ilarie lu' peste .. iesi din inchisoarea aia in care stai de la 16 ani, vzi cum e viata in realitate si dup-aia stam de vorba. Vb la general, nu legat de homosexuali. Citeam mai devreme un raspuns dat de tine unui copil de 10 ani, care voia sa stie daca-l vede D-zeu cand sta pe WC: "Dumnezeu este şi în buda discotecilor şi a cluburilor de noapte, unde beţivii borăsc, femeile uşoare prestează şi drogaţii bagă în venă." .. asta e raspuns de dat unui copil de 10 ani?
    Halal "cuvios" ..
    A propos.. ce-ai facut la 16 ani de n-ai mai avut tupeu sa iesi din manastire? ca nimeni nu se izoleaza atata de drag. ori te-ai prostit, ori te autopedepsesti.

    RăspundețiȘtergere
  24. Parerea mea este ca ceea ce contrazice principiilor lui atrage mania Lui Dumnezeu. Parinte, ori nu intelegi ori nu vrei sa intelegi... Din pacate inclin catre prima parere...

    RăspundețiȘtergere
  25. Parinte crek mata esti poponar

    RăspundețiȘtergere
  26. Parinte e adevarat k, calugarii se f*t in c*r intre ei? matale cate ai luat in poponetz?

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa arda la flacara de la aragaz poponarii cu matu lor gros cu tot. E strigstor la cer ca prospera si li se face reclama engros la televiziuni. Cine sunt cei ce-i promoveaza? Unii asemeni lor evident.
    Voi cei care le le luati apararea, join the club you support, dar insista va ardeti intre voi fara sa va mai laudati atat.
    Cat despre ars in iad...fie si asa, problema e aici nu acolo.

    RăspundețiȘtergere
  28. Iti dai seama? Saraca Maciuta Domnului, ce ii e dat ei sa indure in Rai. Si mai zici ca in Rai e bine! Pai decat sa ma duc acolo sa vad toata ziua cum pe pamant homosexualii se iubesc, mai bine in iad si particip si io! Di ce sa stau sa salivez pe margine?

    RăspundețiȘtergere
  29. they see me trollin', patrollin'
    tryin' to catch me trollin' dirty

    RăspundețiȘtergere
  30. cică Maţu Gros .....

    părinte , eşti cul , să-mi bag duhu' , de numa numa cum zic ardelenii, aş posti de drag dacă am face caterincă teologică de pierzaniile şi necurăţiile astea ! pace acolo la cetate !!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Parinte, cu tot respectul de care pot sa dau dovada ( si asta daca blogul asta e pe bune )...habar nu aveti despre ce vorbiti. Daca un om este atras de persoane de acelasi sex nu este bolnav sau un specimen aparte. Este tot un om ca toti ceilalti, nu savarseste nimic rau. Daca ziceti ca Dumnezeu uraste homosexsualii sau lesbienele, atunci Dumnezeu mai bine si-ar indrepta atentia catre criminali si hoti decat sa isi piarda vremea urand pe cine nu trebuie.

    Sunt fata si sunt bisexuala. Inca nu mi-au cazut mainile si nici n-am fost stearsa de pe fata pamantului. Am avut o iubita timp de un an jumate si nu regret nimic din ce s-a intamplat. A fi homosexual sau lesbiana nu te face diferit si nici redus mintal.

    Pentru cat propagati dragostea asta pentru Dumnezeu, tare il mai faceti rasist si dusmanos.

    RăspundețiȘtergere
  32. aztte spunea: ..."A fi homosexual sau lesbiana nu te face diferit si nici redus mintal."
    Corect! Dar a fi preot, te face si retardat, si poponar! Rusine preotilor ca propavaduie minciunile bisericesti!

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.