joi, 24 septembrie 2009

Curvele şi drogaţii ne vor cotropi

Părinte, ce ne facem? Unde o să ajungem? Ăștia cică vor să legalizeze curvele şi drogaţii... Ce se întâmplă cu ţărişoara asta?

Delia, Timişoara

Dragă Delia,

De când am auzit ieri de legalizarea acestor două mari păcate stau închis în chilie, ţin post negru, plâng şi mă rog la Sf. Mina şi la Sf. Ştefan cel Mare şi Sfânt să ne apere de mânia lui Dumnezeu. Am tocit metaniile în mâini şi am cucui în frunte de la făcut semnul Sfintei Cruci.

Este strigător la cer ce se întâmplă. După legalizarea prostituţiei ne vom confrunta cu un val de fete ce se vor apuca de această meserie. În loc de ştirbe deşălate vom avea studente focoase, în loc de petarde alcooliste pline de boli venerice vom avea purisance poliglote cu carnet de sănătate. Tinere fete îşi vor părăsi familiile pentru a se apuca de lustruit trotuarul. Naţia noastră de bărbaţi creștini şi iubitori de neveste se va transforma într-una de porci misogini pentru care preacurvia va fi ceva la ordinea zilei. Clopotele clopotniţelor se vor trage singure, iar turlele bisericilor se vor clătina.

Mă rog la Pururea Fecioara Maria să facă astfel încât Iisus să nu ne şteargă cu totul de pe fața pământului. România, acest nou Israel, acest pământ sfânt, urmează să fie lăsat pradă drogaţilor şi panaramelor.

Legalizarea drogurilor este următoarea etapă din planul de distrugere a României. Vrăjmaşul va ademeni la el tinerii cu jointuri grase. Copiii de ţăran se vor tripa pe LSD şi ciuperci în loc să dea la coasă, fii de popă vor lua extasy în căminele culturale, fetele se vor vinde pe o doză de crystal meth. Orăşenii vor umbla pe străzi cocainaţi iar amărăștenii vor ieşi la plimbare prin Cişmigiu ca să bage heroină în venă. Mescalina se va comercializa în florării, chiar lângă ayahuasca şi San Pedro. Muzica psltică va fi înlocuită cu psytrance, drum'n'bass și gabber.


Clic aici ca să vedeţi cum o să arate viaţa la ţară după legalizarea ketaminei.

Simt că legalizarea căsătoriilor între homosexuali este aproape. După toate astea, ei ne vor da lovitura de graţie. Nici o armată formată din babe şi huligani de peluză nu va putea face faţă acestei ameninţări, pentru că în spatele ei se află însuși Diavolul, iar noi, muritorii, nu putem să mişcăm un deget împotriva sa.

Gândul că se va legaliza plăcerea mă înfioară. Se ştie că Biserica Ortodoxă Română a fost mereu împotriva tuturor formelor de plăcere. Măsurile astea vor submina autoritatea bisericească asupra poporului. Vom deveni irelevanţi. ONG-urile ateiste ale lui Soros vor căpăta credibilitate, conceptul retrograd numit „drepturile omului” va câştiga teren în faţa legilor lui Dumnezeu.

Toate astea, dragă Delia, sunt ceea ce Dan Bitman, unealta Satanei, profeţea prin piesa „Vine o zi”. Sunt nespus de mâhnit. La vârsta mea supărări din astea mă doboară. Cred că nu mai e mult şi Domnul mă va chema la el, mă va lua dintre drogaţi, sodomiţi şi curve şi mă va aşeza în sânul lui Avraam.

Cu mare tristeţe în suflet,

Părintele Ilarie

48 de comentarii:

  1. cu tot respect...dar filmuletul arata 2 betivi ci nu Doi Drogati...mai bine sa interzicem si alcolul...ca este mult mai grav de cat un joint...dar nu mai grav de cat Hard drugs = Droguri chimicale :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un nemernic pacatos si satanist. vei arde in IAD, nu stiu cum nu iti crapa obrazul de rusina sa blasfemiezi in acest hal. Cum poti sa iei in desert invatamintele sfinte de la o biserica cu o vechime de 2000 de ani. Spurcatule si nenorocitule esti o gluma proasta care te va costa viata. vei arde in iad ateu si homosexual nemrnic . meriti sa fi jupuit de viu si asa vei pati in iad unde vei ajunge curand. nu va lasa Domnul Dumnezeu un misel ca tine sa scape nepedepsit.
    Doamne ajuta si sterge-l de pe fata pamantului aceasta blasfemie infecta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa va fie rusine, ordinari impostori si fatarnici, tuturor nimicurilor asa-zis cuvioase!

    RăspundețiȘtergere
  4. MORI NENOROCITULE !!! DISPARI ATEU IMPUTIT !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. E imposibil ca cineva sa creada cu adevarat in ceea ce zicea Hristos si sa transmita un mesaj asa plin de ura. De ce ar face cineva asta? Eu zic ca daca acest zeu crestin exista si are atributele pe care credinciosii le propovaduiesc cam stie sa isi poarte singur de grija si nu are nevoie de unul din sclavii sai sa ii poarte razboaile desi "sfanta" scriptura m-ar cam contrazice din acest punct de vedere. Practice what you preach.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vehemența și hîdoșenia reacțiilor unor oameni care se auto-intitulează creștini este în dezacord cras cu învățăturile biblice pe care le fluturați cu fățărnicie, demonstrînd că violați sfîntul precept de nu dori răul semenilor voștri.

    Mai mult, cînd cineva s-a rătăcit de la calea cea dreaptă, el trebuie îndrumat cu blîndețe spre adevăr.

    Atenție, pînă acum ați păcătuit „cu gîndul și cu cuvîntul”.

    Și chiar *și* mai mult, dacă enoriașii cucernici care comentează aici l-ar prinde pe autor, și-ar asuma cel mai probabil poziția de judecător al moralității semenului lor rătăcit și l-ar omorî cu pietre în piața publică, de „pildă” a căilor întru adevăr ale creștinismului care – hopa! – parcă nu era lăsat cu intenția de a deveni fanatism și bigotism hulitor, vulgar și violent.

    Gata, aici ați păcătui(t) și „cu fapta”. Îngrozitor. Cum de nu vă e rușine să vă uitați în oglindă?

    În momentul în care blînzii credincioși sînt puși în fața unor paradoxuri, tiparul lor comportamental alunecă înspre ceva cu totul diferit. Interesant. „Credeți și nu cercetați” era mai simplu.

    Poate acum înțelegeți de ce unii creează devize de genul „Too stupid for science? Try religion!” sau „Science flies you to the Moon, religion flies you into buildings” sau „Religion kills people”.

    Aștept cu interes declarațiile voastre de iubire creștină, pace și armonie și promisiunile eviscerării, biciuirii și silurii necrofilice.

    Domnul să vă aibă în pază, căci conștiința și rațiunea v-au rămas prea mici să mai încăpeți în ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa ajung in rai... sa o iau pe fecioara la o tura!


    Yeeaaa haaaa!


    Barbosu ala de calugar fariseu poa sa aplaude si sa fumeze iarba in timpu ala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Citat:

    "Anonim spunea...

    Esti un nemernic pacatos si satanist. vei arde in IAD, nu stiu cum nu iti crapa obrazul de rusina sa blasfemiezi in acest hal. Cum poti sa iei in desert invatamintele sfinte de la o biserica cu o vechime de 2000 de ani. Spurcatule si nenorocitule esti o gluma proasta care te va costa viata. vei arde in iad ateu si homosexual nemrnic . meriti sa fi jupuit de viu si asa vei pati in iad unde vei ajunge curand. nu va lasa Domnul Dumnezeu un misel ca tine sa scape nepedepsit.
    Doamne ajuta si sterge-l de pe fata pamantului aceasta blasfemie infecta.
    24 septembrie 2009 21:18 "

    Hai frate sa ne strangem intru credinta si sa il omoram pe acest necredincios in numele crestinatatii si ca sa fim si mai placuti domnului sa il si torturam: putem sa folosim cate ceva instrumente drage inchizitiei ca si ei tot ai nostri erau firar ele blestemate de vrajitoare.
    Ne vedem in rai frate anonim sa povestim la o carafa de nectar cum am ucis cu placere si sadism toti spurcatii necredinciosi (propun ca dupa ce terminam cu falsii crestini sa ne facem mana si cu islamistii si budisti - dar nu in zile de sarbatoare ca este mare pacat)

    RăspundețiȘtergere
  9. "VEI ARDE IN IAD ATEU SI HOMOSEXUAL NEMERNIC".Eu nu inteleg de cand si pana cand daca esti ateu trebuie sa fii si homosexual.Si reciproca.Sau va cunoasteti si atunci stie omul ce zice?Anyway, keep up the good work Sfintia Ta!

    RăspundețiȘtergere
  10. doamnnneee...bei voi sunteti toti prosti...pe mine ma doare stomacul cat am ras la citirea raspunsului ''sfintiei sale''...omg...looome nu o sa vedeti voi calugaru cu laptopu in chilie rugandu'se la sfantul stefan cel mare:)):))loool

    RăspundețiȘtergere
  11. Moglan Ingerul Cailor28 septembrie 2009 la 18:04

    Parinte sunteti tare amuzant si eu sunt un pacatos la randul meu. Fumez, beau, fac sex, ma droghez, iau numele domnului in desert, nu cred in Dumnezeu, dar imi place umorul dumneavoastra parinte. Cum pot sa ma vindec? Daca va chem la un party mic..se poate sa ma vindec...ma vindec eu, te vindeci tu, mai se vindeca cativa pe langa noi...mai cumperi si tu, mai cumparam si noi...si ne vindecam toata saptamana...nu numai duminica

    RăspundețiȘtergere
  12. Blogul asta e formidabil =))
    Ilarie, =))) , ai un stil liric...
    "Dan Bitman,unealta Satanei..." =))))
    foarte frumos.
    |Abia astept mescalina in florarii sa-i ajung din urma pe copiii de taran deja tripati

    RăspundețiȘtergere
  13. Cand vad atata ura care vine din partea unor oameni care pretind ca ar crede in Dumnezeu, ma sperii... Rugati-va pt voi mai bine... s-ar putea sa aveti nevoie... Ai intai grija de sufletul tau si apoi incearca sa-i ajuti nu sa ii ingropi pe cei din jurul tau... daca poti...

    RăspundețiȘtergere
  14. Preacuvioase Ilarie, iarta-i pe acesti asa-zisi crestini pe care diavolul i-a facut sa spuna lucuri atat de urate despre sfintia ta, precum "ateu imputit" si "nemernic pacatos si satanist", se vede ca acesia nu au nimic cu credinta si crestinatatea, caci altfel ar fi mai toleranti si iubitori de semeni, precum propovaduieste Sfanta Scriptura. Nu pune dara botu' la acesti slujitori ai satanei care vor sa te discrediteze in fatza credinciosilor.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dar de unde stii u "parinte" de trip pe LSD, extasy si cristal meth? Esti foarte modern ce pot sa zic :)))), aa apropo decat sa vb de droguri si "petarde alcooliste", mai bine du-te si vindeca-ti cucuiul ala de la atatea inchinaciuni.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari Alex, excelent comment. Dar si asta m-a amuzat teribil:
    "Anonim spunea...
    Esti un nemernic pacatos si satanist. vei arde in IAD, nu stiu cum nu iti crapa obrazul de rusina sa blasfemiezi in acest hal. Cum poti sa iei in desert invatamintele sfinte de la o biserica cu o vechime de 2000 de ani. Spurcatule si nenorocitule esti o gluma proasta care te va costa viata. vei arde in iad ateu si homosexual nemrnic . meriti sa fi jupuit de viu si asa vei pati in iad unde vei ajunge curand. nu va lasa Domnul Dumnezeu un misel ca tine sa scape nepedepsit.
    Doamne ajuta si sterge-l de pe fata pamantului aceasta blasfemie infecta."

    Cat de retard poti fi!?!?!?

    Respect Parinte Ilarie!

    RăspundețiȘtergere
  17. dragii mei ...am observat acest fenomen...cei credinciosi in adevaratul sens al cuvantului isi vad de viata lor nu-i tulbura pe cei din jur...iar cei asa numiti atei sau cum vor ei sa isi spuna isi vad si ei de viata lor ...mai exista intre aceste doua tabere unii care mor de grija celor de langa ei ...de o parte a baricadei cei asa zis foarte credinciosi care nu au somn daca nu incearca sa ti bage ceva pe gat... de cealalta parte a baricadei cei asa zis atei care nu mai pot de grija celor care cred in ceva ...un om echilibrat care stie ce vrea de la viata merge pe drumul lui nu arunca noroi in dreapta si in stanga...

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu-nteleg cum niste credinciosi cu frica de dumnezeu ... pot sa-si urasca aproapele si sa-i doreasca ceva rau?! nu cumva tre sa-l iubiti pe omul care a facut blogul asta? ... E o vorba.. "Cel fara de pacat sa arunce prima piatra.." ...luati-o p-asta!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ii contrazic pe toti antevorbitorii mei, care s-au aratat indignati de modul in care reactioneaza fundamentalistii religiosi pe acest blog.
    Astfel, nu trebuie sa fiti consternati de violenta limbajului lor, intrucat tocmai invataturile crestine sunt pline de violenta si alte vicii . Este de ajuns lecturarea catorva pasaje din vechiul testament, o sa observati ca sunt pline de masacre ( locuitorii diverselor cetati pe care zeii israelieni le dau pe mana acestora sunt masacrati pana la unul, uneori chiar si animalele sunt ucise in totalitate), incesturi, proxenetism. In noul testament , Isus Hristos , pe de o parte e tipul bun care face vindecari, pe de alta parte provovaduieste invataturi violente si rasiste spunand ca el a venit sa aduca sabia, dezbinarea, ca trebuie sa-ti parasesti familia ca sa-l urmezi, ca nu merita sa dai mancarea neamului tau la caini ( cand a refuzat initial sa vindece fiel unei neevreice -asimiland astfel cainii cu neevreii...).
    Vorbind apoi de primele concilii, in care s-au stabilit evangheliile acceptate si alte dogme, aceste intruniri, ne spun datele istorice, au fost dominate de o violenta extrema, sustinatorii diferitelor dogme incaierandu-se intre ei, uneori chiar omorandu-se.

    In concluzie, nu fiti uimiti, dimpotriva, aceste reactii violente sunt tipice religiei crestine.

    RăspundețiȘtergere
  20. misto blogul facut direct pe tinta..si cativa dobitoci care halesc orice :))

    RăspundețiȘtergere
  21. O SA VA DISTRUG PRIN RUGACIUNE!

    RăspundețiȘtergere
  22. parintele esti penal.da' penal rau.pai mai nea cuvioase uiti ca stapanul tau se zice ca a iertat o curva?
    auzi parinte ti-e asa strain faptul ca prostituate exista si acum?nu cumva esti fariseu?nu cumva curva esti tu cuvioase?e plina biblia de curvasarie cuvioase,da poate n-ai citit.femeile alea de le zici tu curve nu au dreptul la control medical?nu ar fi mai ok daca ar fi sub control decat asa cum sunt acum?
    dupa mintea ta crezi ca ar fi sau nu mai putine BTS?

    RăspundețiȘtergere
  23. hahaha =))) deci nu mai pot de ras ce cele mai tari is comenturile =)))

    RăspundețiȘtergere
  24. Toate astea, dragă Delia, sunt ceea ce Dan Bitman, unealta Satanei, profeţea prin piesa „Vine o zi”.

    Genial! :)) Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  25. chiar ca unii halesc orice,eu zic sa bagi niste explicatii mai subtile ca se prinde lumea ca nu esti popa....oricum felicitari, mult prea tare blogul

    RăspundețiȘtergere
  26. de unde sti u ce e bine si ce e rau ...traiesti dupa conceptii , concepute acum 2000 de ani ....dupa u cum ar trebui sa fie lumea? .....wake up dude ....open u re eyes ...pe God il pastram in suflet nu pe o hartie sau pe o bucata de lemn ..crestinule :-j

    RăspundețiȘtergere
  27. cum sa te crezi credincios dupa ce te rogi Domnului sa stearga o viata de pe fata pamantului? :) poftim cultura crestineasca

    RăspundețiȘtergere
  28. Vlad Vlaude Vladamme16 octombrie 2009 la 16:50

    Anonim spunea...
    O SA VA DISTRUG PRIN RUGACIUNE!

    Cred ca tocmai mi-ai dat o idee de roman. Sau macar un tricou haios...

    RăspundețiȘtergere
  29. Si eu o sa va distrug prin rugaciune, vraji, otrava, pistol, supradoza sau orice altceva gasesc la indemana...
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  30. bravo, tare blogul...cine il face e jmecher, buna caterinca

    RăspundețiȘtergere
  31. :))) cati idioti anonimi:))) doamne:)))
    genial site ul :))
    iarta i doamne ca nu stiu ce fac :))) ahahahhahaahhhahahahahhahahahahahaa
    mor d ras pfff:)))

    RăspundețiȘtergere
  32. IARTA'I DOAMNE CA NU STIU CE FAC! :)))))))))))))) Sunteti de tot rasul!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cel mai fain site pe care l-am vazut vreodata. As vrea sa-l(sa-i) cunosc pe autor(i). Apucaturi de-astea de luat in deradere cele "sfinte" am si eu, din frageda pruncie. Vorba ceea, trebuie sa aiba si prostii motiv sa existe iar scopul lor este sa avem de cine rade.
    Bravo, tine-o tot asa.
    Respect parintele :)

    RăspundețiȘtergere
  34. :))))) Comenturile voastre sunt mai comice decat insasi articolul. =))

    RăspundețiȘtergere
  35. Prea tare blogul!
    Sfintia ta, eu sunt fotograf la nunti si am fost in nenumarate biserici. Spurcatii astia de miri dau bani la popi sa le faca slujba mai scurta si apoi se duc sa se imbete ca porcii la restaurant. Pai cum sa ia asha numele Domnului in deradere si sa umileasca Sfintele fetze bisericesti cu euroi minjiti cu droguri si prostitutie? Nu ar fi mai bine sa vina la biserica cu capul plecat si slujitorii Domnului sa ii sfatuiasca de bine, sa le tina o slujba de vreo 5 ore, ca noi avem multe pacate. Si cum banii sunt "ochii dracului", popii nu ar mai trebui sa bage in buzunarele ascunse sub sutana hartiile alea murdare si sa propovaduiasca numele Domnului fara a fi tentat de cele lumesti?
    Si ce obicei e asta ca in noaptea nuntii sa se "impreuneze" cum zicea un binecunoscut credincios, Becali? Ar trebui sa existe o slujba si pentru pacatul lui Adam si al Evei, sa vina popii si in noaptea nuntii sa ii unga cu uleiuri sfintite si miresme de tamaie. Aoleu dar daca Cel Necurat isi baga coada si se lasa cu un manage a trois. Si daca mai e si fotograful prin zona si ajunge popa fara sutana pe prima pagina la ziarele de scandal?

    Ptiu drace, ma duc sa fac cateva plecaciuni si rugaciuni pe webcam ca sa inregistrez dovada pentru cei care ar putea crede ca nu sunt necredincioasa.
    Cate matanii sa fac Parinte?

    RăspundețiȘtergere
  36. Foarte adevarat parinte:))...pai ce credeau ei ca scapa Romania de drogati si curve asa usor!
    Pai pana si pe timpu' lu Isus era Maria Magdalena si pana si Sf. Petru se droga cu ce apuca.

    Aici scrie Isus parinte.Te anunt ca vei ajunge in rai spre deosebire de dobitocii ce te injura si te ameninta cu iadul.

    Stai linistit Isus e cu tine si te va aseza unde vrei tu cand va venii vremea!
    Pana atunci la cat mai multe articole de genu'

    RăspundețiȘtergere
  37. Cuvioase, caluger nu esti chiar daca le ai nitel cu teologia.

    Dar in mod sigur ai stofa de artist :).

    Keep up the good work.

    RăspundețiȘtergere
  38. bai preotule!!!!!!sa sti si tu in bibilie nu scrie sa te rogi la nustiu ce sfintii!!!!!!!!!!!trebuie sa i te inchini doar lu dumnezeu,nu la altcineva?si tu esti un pacatos,va faceti icoane,scrie in bibilie sa nu iti faci chip cioplit!!!!!biserica voastra e o minciuna fata de cea pe care Isus a facuto

    RăspundețiȘtergere
  39. de unde stii tu cum arata panaramele , preacuviosule :)). prost esti si mai prsoti aia care te cred

    RăspundețiȘtergere
  40. unul caruia ii pare rau sa vada prosti fuduli28 octombrie 2010 la 21:23

    de doi lei.. acu ca esti tanar fa misto, ca te ajunge 40ul si vii sa stergi parbrize.

    RăspundețiȘtergere
  41. preacuviosul I-Liar rulzzzzz

    RăspundețiȘtergere
  42. ma bucur ca nu am ajus prea des la biserica .. cine stie ce mai credeam si eu in ziua d azi... pentru cei care pretind ca sunt trimisi sa ne calauzeasca ... huuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa mamaligarilor... mergeti la munca nu la intins manca ca faceti concurenta cu boschetarii... ati bagat toate prostiile in cap la cei care chiar cred in tot ce ziceti ...

    RăspundețiȘtergere
  43. Traiasca curvele si drogatii .. restu mai putin ..

    RăspundețiȘtergere

Din cauza unor elemente care caută să aducă smintire dreptcredincioşilor, toate comentariile sunt moderate. Comentariul dumneavoastră va fi publicat în cel mai scurt timp.